Ο Κώστας Μαρτάκης φωτογραφίζεται για γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και μιλάει για το νέο του album, για τα πιο ευτυχισμένα του Χριστούγεννα καθώς και για τα σχέδια του για το νέο έτος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω υπερήφανος για το νέο μου CD. Άλλωστε, μεγαλώνω -θέλοντας και μη- και αλλάζουν κάποια πράγματα μέσα μου και στον τρόπο σκέψης μου. Είναι μια πολυσυλλεκτική δουλειά. Έχει αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους τραγούδια, κρατώντας όμως το ίδιο ύφος. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συντελεστές, οι οποίοι μου εμπιστεύτηκαν, ολόψυχα, τα κομμάτια της καρδιάς τους» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στο περιοδικό «Hello», αναφερόμενος στη νέα του δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι σκέψεις φέρνουν στο μυαλό του τα Χριστούγεννα; «Με το που σκέφτομαι τα Χριστούγεννα, στο μυαλό μού έρχονται κατευθείαν τζάκι, άφθονα μελομακάρονα και στολισμός παντού! Γενικά, προτιμώ τις γιορτές να τις περνάω οικογενειακά, αν και έχω να το ζήσω αυτό το συναίσθημα όσα χρόνια τραγουδάω, επειδή δουλεύω. Βέβαια, τα Χριστούγεννα φέρνουν και μια μελαγχολία, καθώς φέρνεις στο μυαλό σου ανθρώπους οι οποίοι δεν υπάρχουν πια στη ζωή σου, όμως προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Θυμάμαι όλα τα Χριστούγεννα και τις Πρωτοχρονιές μου, καθώς για μένα η καθεμία ήταν διαφορετική».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης