Για τις ανάγκες φωτογράφισης για το περιοδικό «In Style», η γνωστή τραγουδίστρια φόρεσε ένα ολόλευκο νυφικό και απάντησε σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

«Δεν με έχω φανταστεί καν με νυφικό. Δεν έχω κοιτάξει ποτέ βιτρίνα με νυφικά στη ζωή μου. Η πρώτη φορά που είχα οποιαδήποτε σχετική επαφή ήταν τώρα. Πραγματική πρόβα νυφικού!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αμαρυλλίς έχει σχέση με τον σύντροφό της τα τελευταία 10 χρόνια και, όπως όλα δείχνουν, κάπου στο άμεσο μέλλον θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ίδια δηλώνει τρελά ερωτευμένη σε άλλο σημείο της συνέντευξής της: «Ο έρωτας δεν έχει φύγει. Για μένα, οι σχέσεις είναι καθημερινός αγώνας. Και όταν δεν επαναπαύεσαι, όταν δεν παραιτείσαι και είσαι εκεί παρών, δεν το αφήνεις να ξεθωριάζει. Αλλάζει μορφές, μπορεί να προκύψουν συναισθήματα που σίγουρα δεν μπορείς να νιώσεις από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε μέρα που δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Και πιστεύω ότι ο έρωτας δεν θα φύγει ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Το έχουμε συζητήσει και κάποια στιγμή θα έρθει, αλλά είναι και θέμα προγραμματισμού. Χρειάζεται μια προετοιμασία ο γάμος για την οποία πρέπει να βρεθεί χρόνος. Είναι πάντως κάτι που θέλουμε και οι δύο».

«Θέλω απλώς να είναι όλα όμορφα και λιτά. Δεν έχω να κρύψω κάτι, οπότε δεν έχω την εμμονή να κάνω έναν κλειστό γάμο. Θα είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα για μένα και θέλω να τη ζήσω χωρίς άγχος και να τη μοιραστώ με ανθρώπους που αγαπώ. Θέλω να το απολαύσω. Γιατί πολλές νύφες δεν το απολαμβάνουν. Είναι τόσα πολλά αυτά που έχουν στο μυαλό τους, που τελικά δεν το ζουν».

Κλείνοντας την ευχάριστη συζήτηση με το περιοδικό, η Αμαρυλλίς δεν απέκλεισε το γεγονός να αποκτήσει παιδί εκτός γάμου: «Θα έκανα παιδί εκτός γάμου. Δεν θα παντρευτώ, για να κάνω παιδί. Θα το κάνω, επειδή το θέλω, γιατί για μένα είναι ευλογία Θεού. Οπότε άσχετα από τον γάμο, αν προκύψει πρώτα ένα παιδάκι, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εξάλλου, δεν μου αρέσει να προγραμματίζω».

Διαβάστε επίσης: Η Αμαρυλλίς προτιμάει τον Λουκά για την Eurovision
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης