Εμμονή με το βάρος της έχει η Imogen Thomas. Όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πρώην «Μις Ουαλία», δεν είναι ευχαριστημένη με την εξωτερική της εμφάνιση ωστόσο θα ήθελε να σταματήσει να το σκέφτεται συνεχώς και να επιστρέψει στην εποχή που απλώς έτρωγε ό, τι ήθελε χωρίς να έχει τύψεις.

«Ο κόσμος νομίζει πως έχω αυτοπεποίθηση με το σώμα μου. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Πλέον φοράω νούμερο 12. Ξέρω ότι αυτό δεν αντιστοιχεί στην κατηγορία των υπέρβαρων ωστόσο εκφράζει αυτό που νιώθω. Αισθάνομαι πως έχω χοντρούς γλουτούς και δε νιώθω ευτυχισμένη με το σώμα μου», τόνισε αρχικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Closer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι μου λένε πως είμαι ανόητη που παραπονιέμαι για το σώμα μου. Υποστηρίζουν μάλιστα πως στέλνω το λάθος μήνυμα στα νεαρά κορίτσια καθώς είμαι ήδη αρκετά αδύνατη. Δεν έχω όμως τέτοια πρόθεση και θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν φάνηκε κάτι τέτοιο προς τα έξω», πρόσθεσε.

Κι όλα αυτά από μια γυναίκα η οποία ανήκει στην κατηγορία των πιο ποθητών εκπροσώπων της βρετανικής showbiz, προκαλώντας τον φθόνο των γυναικών καθώς έχει τα παραπανίσια κιλά στα… «σωστά» σημεία.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης