Ψηφίζουν... Κυρίτση

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Απριλίου 2012, 13:36
Ψηφίζουν... Κυρίτση
Στην πόλη που αγάπησαν και αγαπήθηκαν, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Βέρα στο Δεξί» βρέθηκαν φιλοξενούμενοι του σεναριογράφου και «εμπνευστή του έρωτά τους» Γιώργου Κυρίτση.

Τον επισκέφτηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, για να τον ενθαρρύνουν στην νέα προσπάθεια που ξεκινάει και την ενασχόλησή του με την πολιτική, καθώς κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με τη Δημοκρατική Αριστερά.

«Ο Γιώργος» έλεγε η Μαριάννα Τουμασάτου λίγο πριν βουρκώσει κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια του Ληθαίου, εκεί όπου αγαπήθηκε ουσιαστικά με τον σύντροφό της πια Αλέξανδρο Σταύρου «είναι ένας άνθρωπος με καρδιά. Έχουμε ανάγκη όλοι μας, ανθρώπους που να γράφουν με την καρδιά τους και να δίνουν στον κόσμο όλο τους το είναι, να βγάζουν την ψυχή τους».

«Χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους και στην πολιτική» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Σταύρου «ανθρώπους ειλικρινείς, με ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά, ανθρώπους να αγαπούν πραγματικά τον τόπο τους και να μιλούν γι’ αυτόν». Οι ίδιοι δεν κρύβουν ότι όταν τους ειδοποίησαν ότι τα γυρίσματα της σειράς θα γίνονταν στα Τρίκαλα ένιωσαν έκπληξη και το είδαν… μάλλον αδιάφορα. Πέρα από τα γεμάτα πάθος λόγια του Κυρίτση για την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε δεν ήξεραν παρά ελάχιστα… Κι όμως ήρθαν, γνώρισαν την πόλη, την αγάπησαν «και πια αποτελεί κομμάτι της ζωής μας».

Ο Γιώργος Κυρίτσης δίπλα τους παραμένει ένας ρομαντικός εκφραστής, διεκδικώντας το αυτονόητο για τον τόπο που αγαπά.

«Χρειάζεται μυαλό, φαντασία και όχι… λεφτά, για να γίνει η πόλη μας σημείο αναφοράς, να ενοποιηθούν το Βαρούσι, το ποτάμι, η περιοχή γύρω από τον Άγιο Κωνσταντίνο, να αναδειχθούν οι πνεύμονες πρασίνου και οάσεις πολιτισμού της πόλης. Και από εδώ να ξεκινήσουμε και να συνδέσουμε τα Μετέωρα, τα Περτουλιώτικα λιβάδια, τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής μας. Είναι απλά αυτά που πρέπει να γίνουν και αυτό διεκδικώ με την Δημοκρατική Αριστερά. Το δικαίωμα στο… αυτονόητο», δήλωσε ο κ. Κυρίτσης.

Πηγή: trikalavoice.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Απριλίου 2012, 13:47