Την πεποίθηση ότι ο Γιάννης Λάτσιος «μαγειρεύει» τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο «Dancing With The Stars» εξέφρασε ο Ηλίας Ψινάκης στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης», αλλά και από τον ραδιοφωνικό αέρα.

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του STAR τον εντόπισε σε διάλειμμα της νέας του ραδιοφωνικής εκπομπής από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, όπου κατέγραψε και τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις οn air από τις: Ζέτα Μακρυπούλια, Ελεονώρα Μελέτη, Πέγκυ Ζήνα και Κατερίνα Γκαγκάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γνωστός μάνατζερ και δημοτικός σύμβουλος είπε ότι, αν και δεν παρακολουθεί το χορευτικό show, ξέρει ότι «του Λάτσιου του τρέχουν τα σάλια, βλέποντας τη Μακρυπούλια» και ότι την Ελεονώρα Μελέτη «την φάγανε επίτηδες!». Τόνισε, μάλιστα: «Ο Λάτσιος μαγειρεύει τα αποτελέσματα!».

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την 32χρονη παρουσιάστρια του STAR, τη ρώτησε χαριτολογώντας: «Μήπως σου την έπεσε ο Λάτσιος και δεν του κάθισες;».

Αργότερα, παρενέβη και η κουμπάρα του, Πέγκυ Ζήνα, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Ηλίας Ψινάκης θα είναι ο νονός του παιδιού της, διευκρινίζοντας: «Απλά, μας το ανακοίνωσε το όνομα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την περίοδο που υπήρξε μάνατζερ του Σάκη Ρουβά, εξήγησε ότι δεν τον άφηνε να μιλάει «γιατί θα εκτίθετο. Τότε δεν ήξερε να μιλάει!».

ΠΗΓΗ: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης