Φωτογραφικά ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι ο Μπεν Άφλεκ βρίσκεται καθ’ οδόν για τρίτη φορά στη ζωή του σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ. Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου, δείχνει τον ηθοποιό σε κακή κατάσταση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Γκάρνερ να μεταφέρεται στην κλινική.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι η παρέμβαση της Γκάρνερ έγινε με δικηγόρο και με μία βίβλο στο χέρι. Το TMZ αναφέρει ότι ο Αμερικανός ηθοποιός συμφώνησε με τη μεταφορά του στην κλινική αποτοξίνωσης μετά τις παραινέσεις της πρώην συζύγου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης η συναισθηματική φόρτιση του 46χρονου σταρ του Χόλιγουντ ήταν μεγάλη καθώς αποχωρούσε από το σπίτι του. Η κλινική στην οποία θα νοσηλευτεί με την ελπίδα να αποτοξινωθεί από την εξάρτησή του στο αλκοόλ λέγεται The Canyon και βρίσκεται στο Μαλιμπού. Αναμένεται να παραμείνει για μακρά χρονική περίοδο.

Η όλη κατάσταση αναμένεται να επηρεάσει τη διαδικασία του διαζυγίου του ζεύγους Άφλεκ-Γκάρνερ που έχει κολλήσει εδώ και χρόνια στα δικαστήρια. Πριν από δύο εβδομάδες το Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες απειλήσει να βάλει την υπόθεσή τους στο αρχείο, επειδή και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές καθυστερούν στην υποβολή κάποιων απαιτούμενων εγγράφων. Το ζευγάρι χώρισε το 2015, εν μέσω ερωτικού σκανδάλου με την νταντά των παιδιών τους.

Εν τω μεταξύ, μόλις χθες έγινε γνωστός ο χωρισμός του Άφλεκ από τη συγγραφέα Λίντσεϊ Σούκους μετά από τις φήμες για ξέφρενο πάρτι του ηθοποιού με 22χρονο μοντέλο του PlayBoy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης