Ράκος ψυχολογικά η Παπαδοπούλου - Οι διάσημοι τα βάζουν μαζί της: «Είσαι απαράδεκτη! Ντροπή σου»!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017, 12:48
Ράκος ψυχολογικά η Παπαδοπούλου - Οι διάσημοι τα βάζουν μαζί της: «Είσαι απαράδεκτη! Ντροπή σου»!
Δύσκολες στιγμές περνάει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο «Survivor», η οποία δηλώνει πως οι συμπαίκτες της δεν την υπολογίζουν, ενώ έχει τονίσει επανειλημμένως πως θέλουν να τη χρησιμοποιούν όπως εκείνοι νομίζουν για τους δικούς τους σκοπούς.

Στο επεισόδιο της Κυριακής του ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε τους «διασήμους» να δηλώνουν ανοιχτά πως έχουν πρόβλημα με τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα δηλώσει: «Εδώ και καιρό κάνουμε υπομονή με τη συμπεριφορά της» και ο Κώστας Κοκκινάκης θα σχολιάσει: «Έχουμε δει πράγματα από την πρώτη μέρα στην Ειρήνη...». Μάλιστα, ο Κώστας θα πει πως, αν και δεν νευριάζει εύκολα, η τραγουδίστρια του έσπασε τα νεύρα και θα καβγαδίσουν! «Είσαι απαράδεκτη! Ντροπή σου να τα λες αυτά» θα ακούσουμε να λέει σε έντονο ύφος ο πολίστας απευθυνόμενος στην Ειρήνη!

«Δεν ξέρω αν είναι στρατηγική ή αν είναι έτσι όλο αυτό διπλωματικό, το να σε απομονώσουν, να σε φέρουν στα άκρα. Μπορούν να μην ασχολούνται με την πάρτη μου…» αναφέρει από τη μεριά της η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017, 15:51