Ραχήλ Μακρή: Μιλάει για τις σχέσεις της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016, 03:57
Ραχήλ Μακρή: Μιλάει για τις σχέσεις της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινούλι» ήταν το πρωί της Τετάρτης η Ραχήλ Μακρή. Αφού μίλησε για όλους και για όλα, η πρώην βουλευτής ρωτήθηκε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η ίδια ανέφερε τα εξής:

«Μια χαρά είναι οι σχέσεις μου. Με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μας έχουν συνδέσει ότι είμαστε δίδυμο περίεργο, ενώ δεν είναι έτσι στην ουσία. Ήμασταν μες στη Βουλή, είχαμε ίδια ηλικία, ίδια πορεία. Εγώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν την αδικούσαν την υπερασπίστηκα, όπως υπερασπίστηκα και κάθε βουλευτή που ένιωθα ότι αδικούν από όποιο κόμμα και αν ήταν. Εκείνη, να σου πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει τι έκανε. Με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. Εγώ τιμώ τις φιλίες μου. Είμαι άνθρωπος που κοιτώ να υπάρχει δίκιο και όταν ο άλλος αδικείται… αυτό δεν το αποδέχομαι.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει κάνει μια προσπάθεια, έναν πολιτικό φορέα που δημιούργησε, που λέγεται Πλεύση Ελευθερίας. Εμένα μου ζητήθηκε πριν τον φτιάξει να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια να υλοποιήσει το όραμά της και το έκανα όπως όφειλα να κάνω. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει αυτό κάτι. Εγώ έχω τη δική μου πολιτική υποδομή, δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι».

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016, 03:57