Ρέμος σε Σφακιανάκη: «Πέτυχες τον σκοπό σου Νότη! Όλοι ασχολούνται μαζί σου»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2015, 12:35
Ρέμος σε Σφακιανάκη: «Πέτυχες τον σκοπό σου Νότη! Όλοι ασχολούνται μαζί σου»
Τη Δευτέρα 11 Μαΐου πραγματοποιήθε το δεύτερο Press Junket του «The voice» στο ξενοδοχείο Hilton στο κέντρο της Αθήνας. Το «παρών» φυσικά έδωσαν οι coaches Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Αλσανίδου και Μιχάλης Κουινέλης, οι ομάδες τους και οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί κι έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είπε πριν λίγο καιρό ο Νότης Σφακιανάκης από την πίστα τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Παντελή Παντελίδη.

«Εγώ πήγα επειδή ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Πήγα πρώτα από τη Νατάσα κι επειδή ο επιχειρηματίας είναι ο ίδιος που έχει τα μαγαζιά πήγα και από εκεί. (Ο Νότης) Κατάφερε να πραγματοποιήσει τον σκοπό του και δημιούργησε όλη αυτή την αναταραχή. Μπράβο Νότη! Όλοι ασχολούνται μαζί σου. Συγχαρητήρια» είπε από το μικρόφωνο ο Αντώνης Ρέμος.

Την ίδια ώρα, η Δέσποινα Βανδή είπε για την κόντρα του Σφακιανάκη με τους Ρέμο-Παντελίδη αλλά και για την απίστευτη δήλωσε που έκανε για τη Μελίνα Μερκούρη: «Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια πιστεύω, έχει τη γνώμη του, την όποια έχει και την εκφράζει»!


Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2015, 12:36