Ριάνα: Συνόδευσε τον Κρις Μπράουν στο δικαστήριο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013, 00:01
Ριάνα: Συνόδευσε τον Κρις Μπράουν στο δικαστήριο
Δυναμιτίζοντας τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον πρώην της, Κρις Μπράουν, η Ριάνα εμφανίστηκε στο πλευρό του «καλού» της, την Τετάρτη, προκειμένου να τον στηρίξει ψυχολογικά κατά την ακροαματική διαδικασία στην οποία παρίστατο ως κατηγορούμενος.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια κάθισε στην πρώτη σειρά δίπλα από τη μητέρα του Μπράουν, Τζόις Χόκινς.

Η ακροαματική διαδικασία δεν αφορούσε άλλο από τον άγριο ξυλοδαρμό της Ριάνα από τον Μπράουν το 2009. Υπενθυμίζεται ότι τότε το ίνδαλμα της ποπ είχε εμφανή τα σημάδια της κακοποίησής της σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο, γεγονός που επέφερε αφενός τότε τον χωρισμό της από τον οξύθυμο Μπράουν, κι αφετέρου την καταδίκη του δεύτερου σε πέντε χρόνια σε περιορισμό και έξι μήνες κοινωφελούς εργασίας. Για τη δεύτερη, το δικαστήριο του επέτρεψε να την πραγματοποιήσει στην πολιτεία όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε τη Βιρτζίνια.

 Στην ακρόαση της Τετάρτης, ο Μπράουν κλήθηκε να αποδείξει ότι έχει συμπληρώσει τις 1.440 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Σύμφωνα, όμως, με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το δικαστήριο δεν φαίνεται να πείστηκε ότι ο Μπράουν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις, καθώς ο τραγουδιστής την περίοδο που αναφέρει πως εξέτισε την «ποινή» του δεν βρισκόταν καν στη Βιρτζίνια. Για τον λόγο αυτό, κατά την ακροαματική διαδικασία προτάθηκε ο Μπράουν να επαναλάβει την κοινωφελή εργασία στο Λος Άντζελες.

Ο δικαστής, Τζέιμς Μπράντλιν ζήτησε περαιτέρω πληροφορίες για την κοινωφελή εργασία του Μπράουν και προγραμμάτισε νέα ακροαματική διαδικασία σε δύο μήνες από τώρα, γεγονός που σημαίνει ότι ο τραγουδιστής θα μπορέσει να εμφανιστεί στα Βραβεία Γκράμι την Κυριακή. 


Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013, 00:20