Εμφανώς αδυνατισμένη, πιο ήρεμη και ερωτευμένη από ποτέ η Στέλλα Μπεζαντάκου ανοίγει την καρδιά της και μιλάει σε γνωστή εφημερίδα για το νέο της εαυτό και τη ζωή της από εδώ και πέρα.

«Άλλαξα και είμαι ευτυχισμένη», δηλώνει στην «Espresso της Κυριακής» η τραγουδίστρια και μιλά ανοιχτά για το… «κόστος» που είχε στην ψυχολογία της η υπερβολική προβολή από τα Μέσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έκανα λάθη που λίγο έλειψε να τα πληρώσω με κόστος την υγεία μου. Έφτασα στο σημείο να έχω τα πάντα, να θέλω περισσότερα και να μην ευχαριστιέμαι με τίποτε» λέει και συνεχίζει: «Υπήρχαν βράδια που έκλαιγα χωρίς να ξέρω το γιατί. Οι γονείς μου δεν ήξεραν τι έπρεπε να με κάνουν. Πάθαινα πολύ συχνά κρίσεις πανικού. Είχα χάσει τον εαυτό του μέσα σε έναν απίστευτο κυκεώνα υπερπροβολής και ψεύτικης χλιδής. Πήγα σε ψυχολόγο, κλείστηκα στο σπίτι και τελικά με τη στήριξη της οικογένειάς μου κατάφερα να συνέλθω».
Η αλόγιστη έκθεση σε κάθε είδους εκπομπές και τα χρήματα που κέρδιζε για να εμφανίζεται λίγα λεπτά σε κάποια νυχτερινά μαγαζιά αλλοίωσαν, όπως μας λέει η ίδια, τον χαρακτήρα της:

«Από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκα να έχω χρήματα, ακριβό αυτοκίνητο, πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ. Μέχρι και πριν μπω στο ριάλιτι δεν είχα ζήσει μέσα σε τέτοια χλιδή. Μάλιστα, εκείνη την εποχή, πριν από περίπου δέκα χρόνια, το μεροκάματό μου για μια εμφάνιση λίγων λεπτών σε κάποιο κλαμπ της επαρχίας ήταν απίστευτα υψηλό. Από την άλλη, δεν υπήρχε μέρα που να μην… παίξω σε κάποια μεσημεριανή εκπομπή. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, με εκμεταλλεύτηκαν και τους εκμεταλλεύτηκα. Ήθελα να γίνω γνωστή και τελικά τα κατάφερα, όμως δεν κράτησα τις απαιτούμενες ισορροπίες».

Διαβάστε επίσης: Από θαύμα σώθηκε η Στέλλα Μπεζαντάκου
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης