Ήταν μια ερωτική βραδιά, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλοι και πολλές φανατικές θαυμάστριες του Σάκη Ρουβά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, με την άκρως ερωτική του παρουσία και την ακόμη πιο αισθησιακή φωνή του, ύμνησε για ακόμη μία τον έρωτα, μέσα από 20 τραγούδια που ερμήνευσε στην πιο ερωτική συναυλία της χρονιάς, την Κυριακή το βράδυ.

«Κανονικά τον έρωτα πρέπει να τον γιορτάζουμε κάθε μέρα, αλλά αυτή είναι μία ιδιαίτερη μέρα, γιατί θέλουμε όλοι μαζί να συντονιστούμε και να το κάνουμε ταυτόχρονα. Έτσι, μαζευτήκαμε εδώ, με πολλούς και πολύ αγαπημένους φίλους, για να τραγουδήσουμε τα τραγούδια του έρωτα» δήλωσε ο Σάκης, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι είναι 39 ετών ΚΑΙ έτοιμος για γάμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση δεν την έδωσε στους δημοσιογράφους και τις κάμερες, αλλά εκμυστηρεύθηκε στους πολύ δικούς του ανθρώπους την επιθυμία του να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στα παρασκήνια της συναυλίας που έδωσε, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. «Θέλουμε να παντρευτούμε το καλοκαίρι, στην Κρήτη, όσο πιο διακριτικά γίνεται» φέρεται να είπε ο Σάκης, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων στο περιβάλλον του.

Τώρα εμείς να ραφτούμε ή να κάψουμε; Μάλλον, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε φωτογραφίες από τον γάμο του Σάκη και της Κάτιας το ερχόμενο καλοκαίρι. Τo βέβαιο είναι ότι οι δυο τους θα αποτελέσουν αναμφίβολα τον πιο όμορφο… γαμπρό και την ομορφότερη νύφη που πέρασε ποτέ από εκκλησία… ‘Η αν όχι το ομορφότερο ζευγάρι, σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα.

«Η Κάτια αποτελεί την απόλυτη έμπνευσή μου. Εμπνέομαι και από τον έρωτα και από την προσωπική μου ζωή γενικά. Για μένα ο έρωτας είναι πάθος, οπότε εγώ αυτό το πάθος το ζω με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και κάθε στιγμή» συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ο έτοιμος για γάμο Σάκης Ρουβάς, που μίλησε και για τον έρωτά του με τον κόσμο, ο οποίος ολοένα και δυναμώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στους επώνυμους που παρακολούθησαν τη συναυλία ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ράνια Θρασκιά.

ΠΗΓΗ: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης