Παρουσιάστριες λένε topless ειδήσεις!

Παρουσιάστριες λένε topless ειδήσεις!
Φορούν ανοιχτά σακάκια και τίποτα κάτω από αυτά, είναι νεαρής ηλικίας και όμορφες. Αυτές έχουν αναλάβει να παρουσιάζουν τις ειδήσεις στο Zjarr TV. Από πέρυσι, όταν και πρωτοεμφανίστηκε το κανάλι, ολοένα και κερδίζει έδαφος στην τηλεθέαση, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

«Στην Αλβανία, όπου οι ειδήσεις χειραγωγούνται από τις πολιτικές δυνάμεις, το κοινό ήθελε ένα μέσο που θα παρουσίαζε τις πληροφορίες όπως είναι, γυμνές» εξηγεί ο Ισμέτ Ντρίστι στο AFP.
«Δεν πουλάμε σεξ. Αναπαράγουμε τις ειδήσεις όπως είναι. Πρόκειται για κάτι συμβολικό, αλλά ταυτόχρονα φέρνει και δημοσιότητα» παραδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του καναλιού, ο οποίος σχεδιάζει να εισαγάγει και δελτία ειδήσεων στα αγγλικά και τα γαλλικά, με το ίδιο μοντέλο της γυμνής αλήθειας.

Η Γκρέτα Χοξχάι, μία από τις τόπλες παρουσιάστριες των ειδήσεων, παραδέχεται ότι αυτό βοήθησε την καριέρα της. «Δούλεψα σκληρά για πέντε χρόνια στην τοπική τηλεόραση και κανείς δεν με πρόσεξε» εξομολογείται η 24χρονη. «Δεν μετανιώνω. Μέσα σε τρεις μήνες έγινα σταρ» προσθέτει.

Βέβαια, φροντίζει να ξεκαθαρίσει ότι στην καθημερινή της ζωή ντύνεται όπως και όλες οι άλλες συνομήλικές της. Το ημίγυμνο στιλ είναι μόνο για την τηλεόραση, διευκρινίζει η 24χρονη, η οποία σπουδάζει νομικά και ψυχολογία.

Πάντως, το ανοιχτό σακάκι, χωρίς να φορά τίποτα από κάτω, πέρα από φήμη τής έφερε και προτάσεις. Ήδη της έχουν ζητήσει να πάει στο Σίδνεϊ, για ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας, με απολαβές 3.280 ευρώ την εβδομάδα, αρκεί να συνεχίσει να παρουσιάζει τις ειδήσεις τόπλες. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα δεχθεί την πρόταση.

Φυσικά, επειδή η Αλβανία είναι μια χώρα με μουσουλμανικό πληθυσμό στην πλειονότητά του, δεν έλειψαν, όπως ήταν αναμενόμενο, και οι αντιδράσεις στα social media.

Κάποιοι το χαρακτηρίζουν εξωφρενικό, άλλοι απαράδεκτο ή αηδιαστικά σεξιστικό. Αντιδράσεις όμως υπάρχουν και από φεμινιστικές οργανώσεις ή δημοσιογραφικές ενώσεις. Η Χοξχάι δηλώνει ότι δεν την επηρεάζουν τέτοιες αντιδράσεις. «Είχα το κουράγιο να το κάνω και τώρα είμαι σταρ» επιμένει.
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016, 10:47