Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν οι αποκαλύψεις για τη ζωή της Σάρον Στόοουν. Η 63χρονη σταρ του «Βασικού Ενστίκτου», βάσει όσων αναφέρονται στο βιβλίο της «The Beauty of Living Twice», κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον παππού της όταν ήταν παιδί.

Ανέφερε μάλιστα ότι η γιαγιά της ήταν εκείνη που την κλείδωσε μαζί με την αδερφή της και τον παππού τους σε ένα δωμάτιο, όπου και τις κακοποίησε. Η βραβευμένη ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη στη νέα της βιογραφία, στην οποία ο παππούς της, Κλάρενς Λόουσον, περιγράφεται ως κακοποιητής. Όταν η Σάρον Στόουν ήταν 14 ετών και ο παππούς της πέθανε, λέει ότι έσπρωξε το φέρετρο για να βεβαιωθεί πως ήταν νεκρός. «Τον έσπρωξα και η περίεργη ικανοποίηση πως επιτέλους είχε πεθάνει με σόκαρε. Κοίταξα την Κέλι και κατάλαβε. Ήταν 11 χρόνων και όλο αυτό είχε τελειώσει» γράφει στο βιβλίο της, σύμφωνα με την Daily Mail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλο σημείο του βιβλίου της προχώρησε σε αποκάλυψη που θέλει τους παραγωγούς της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» να της είπαν να μην ανησυχεί που θα έβγαζε τα εσώρουχά της στη διάσημη σκηνή ανάκρισης, επειδή, σύμφωνα με εκείνους, κανείς δεν θα έβλεπε ότι δεν φορούσε τίποτα από κάτω. «Μου είπαν: “Δεν μπορούμε να δούμε τίποτα – απλώς θέλουμε να βγάλεις το εσώρουχό σου, καθώς λευκό αντανακλά το φως και θα μοιάζει σαν να φοράς εσώρουχα”. Ναι, υπήρχαν πολλές απόψεις γι’ αυτό το θέμα, αλλά επειδή εγώ είμαι αυτή που έδειχνε τα γεννητικά της όργανα, επιτρέψτε μου να πω ότι οι άλλες απόψεις είναι μ@@@» έγραψε στο βιβλίο της.

Αναφορικά με το «Βασικό Ένστικτο» η Σάρον Στόουν είχε δηλώσει στo Drew Barrymore Show: «Αποφάσισα να κάνω μια φωτογράφιση στο Playboy πολύ συγκεκριμένα επειδή ήθελα να πάρω τον ρόλο στο Basic Instinct». «Πίστευα ότι ήταν ο σωστός ρόλος για μένα και ήξερα τι έπρεπε να κάνω για να τον πάρω. Δεν ήξερα τι θα συνέβαινε με την ταινία μετά». Παρά τις αρχικές αντιδράσεις, η ταινία κατέληξε να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά στη δεκαετία του 1990, ενώ χάραξε και την πορεία προς την επιτυχία για τη Σάρον Στόουν.

Η Σάρον Στόουν πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στην Όπρα μιλώντας για το βιβλίο και για την πορεία της στον χώρο του θεάματος. Η αδερφή της σταρ νόσησε από κορωνοϊό και ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για την ηθοποιό. Στην Όπρα συζητήθηκε εκτενώς η μεταθανάτια εμπειρία της από το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή της. Ήταν 43 ετών και, σύμφωνα με την ίδια, παραλίγο να πεθάνει, ενώ χρειάστηκαν κάποια χρόνια για να επανέλθουν η ομιλία και η κίνησή της σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόνισε ότι η μεταθανάτια εμπειρία την έκανε πιο ήρεμη. Περιέγραψε πως, όταν ήταν στο νοσοκομείο, είδε τρεις φίλους της που είχαν πεθάνει και ήθελε να είναι μαζί τους, αλλά τελικά αρνήθηκε, επιλέγοντας να ζήσει. Διασώθηκε μετά από χειρουργική επέμβαση διάρκειας 7 ωρών. Ακολούθως είπε ότι ασπάστηκε τον βουδισμό. Στο τέλος του βιβλίου της, η Σάρον Στόουν γράφει: «Έμαθα να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το έμαθα αυτό από τον θάνατο, τη ζωή και από το να είμαι αυτό που συχνά λέω: Η τελευταία ζωντανή σταρ». 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης