Μέσο όρο τηλεθέασης 31% έκανε η «Εργαζόμενη γυναίκα», η νέα τηλεοπτική σειρά της Ελένης Ράντου, «ισοπεδώνοντας» τις άλλες σειρές του prime time της Πέμπτης.  

Πριν ωστόσο δει τα αποτελέσματα στα νούμερα της νέας της τηλεοπτικής δουλειάς, η Ελένη Ράντου δηλώνει ότι δε θα συμβιβαζόταν ποτέ στις επιλογές και τα θέλω της για τα νούμερα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δε δίστασε ακόμα να πει ότι συγκεκριμένα στη σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης» εκείνη δε θα δεχόταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει, μιας και θέλει οι δικές της δουλειές να «πατάνε κάπου ουσιαστικά». 

Διευκρινίζει επίσης ότι είναι ένας άνθρωπος με πολιτικές ανησυχίες ασχέτως κομμάτων και θέλει μέσα από τις δουλειές της να τις εκφράζει.

Έτσι, στην καινούργια της σειρά, μια κωμωδία που άπτεται κοινωνικό- οικονομικών θεμάτων, η Ελένη γίνεται εργαζόμενη γυναίκα σε περίοδο κρίσης. Από «περιπτερού», τη βλέπουμε «τυροπιτού», φιλόλογο, ασφαλίστρια και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτέλους, μια καινούργια της δουλειά, μπας και σταματήσει τώρα ο ΑΝΤ1 να παίζει το προηγούμενο σήριαλ της γνωστής ηθοποιού, «Κωνσταντίνου και Ελένης», το οποίο εδώ και δέκα χρόνια παίζει ασταμάτητα σε επανάληψη, γεγονός που έχει ενοχλήσει ακόμα και την ίδια.

Δηλώνει μάλιστα ότι όλο αυτό που γίνεται με το φαινόμενο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» γίνεται ερήμην της, δεν της αρέσει καθόλου, αλλά δεν μπορεί να κάνει και τίποτα γι αυτό. 

Αισθάνεται όμως περήφανη που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να μην εγκλωβιστεί στην εικόνα που είχαν ή ήθελαν οι άλλοι για εκείνη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης