Βγαίνουν μαζί, αφού πρώτα «καθαρίσουν» τα μαγαζιά που πηγαίνουν από τους φωτογράφους. Το ένθετο Piazza του κυριακάτικου Veto επανήλθε με καινούριο «καυτό» ρεπορτάζ για το ειδύλλιο της Σάσας Μπάστα με το Γιάννη Μανιάτη, οι οποίοι εθεάθησαν ν’ ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά σε εξόδους τους στο «Posidonio» και το «Villa Mercedes».

Πριν από μερικά βράδια η τραγουδίστρια και το δεξί back του Πανιωνίου διασκέδασαν στο «Posidonio» και ήταν διαρκώς μέσα στα …μέλια. Το ίδιο συνέβη και το επόμενο βράδυ που οι δύο νέοι εθεάθησαν να διασκεδάζουν (και να ερωτοτροπούν) στα πριβέ τραπέζια του «Villa Mercedes». Στο πολυσύχναστο club μάλιστα συνέβη και το εξής παράδοξο: η Σάσα ζήτησε από τους υπευθύνους να μην μπει μέσα γνωστός φωτογράφος που την έχει στηρίξει πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορίτσι δεν ήθελε να την απαθανατίσουν με τον καινούριο της σύντροφο πολύ απλά διότι έχει διαψεύσει πανηγυρικά την ύπαρξη του ειδυλλίου τους. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι αυτόπτες μάρτυρες.

Ο έρωτας της Σάσας με τον στρατευμένο ποδοσφαιριστή ξεκίνησε λίγο μετά το φινάλε της σχέσης της με τον επίσης φαντάρο παίκτη της ΑΕΚ Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Μετά τις κατηγορίες της Σάσας ότι δέχεται «βροχή» τηλεφωνημάτων και «χαρακιές» στο αυτοκίνητο, φωτογραφίζοντας τον πρώην της, εκείνος δείχνει να την έβαλε στο χρονοντούλαπο της αισθηματικής ιστορίας του. Λίγα 24ωρα πριν από εκείνη ο Παναγιώτης εθεάθη κι εκείνος στο Posidonio με αιθέρια ύπαρξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης