Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το διαζύγιο της χρονιάς ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη.

Υπάρχουν αυτοί που ισχυρίζονται ότι το πρώην ζευγάρι είναι στα πρόθυρα να τα ξαναβρεί, με καταλυτικό ρόλο να διαδραματίζει η αδελφή του Γιάννη Λάτσιου, η Αγλαΐα Λάτσιου, η οποία όλη την Κυριακή ήταν στο σπίτι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, συζητώντας για το πώς μπορεί να βρεθεί κοινή λύση για να τα ξαναβρούν. Παράλληλα την Τρίτη το πρωί η κ. Αγλαΐα Λάτσιου βρέθηκε από νωρίς στο πλατό της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» και, μάλιστα, κάποια στιγμή η Ελένη Μενεγάκη την έβγαλε και στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι «πυροσβεστικό» ρόλο στο να ηρεμίσουν τα πνεύματα έχουν αναλάβει η κουμπάρα του πρώην ζευγαριού, Τζένη Μπαλατσινού, κάτι που ωστόσο η ίδια διέψευσε επίσημα, αλλά και η επιστήθια φίλη της Ελένης Μενεγάκη, Δέσποινα Βανδή, η οποία όμως ουδέποτε επισκέφθηκε την οικία της οικογένειας στα Άνω Μελίσσια.

Η αλήθεια έρχεται μέσα από το ρεπορτάζ της zougla.gr και, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν ήδη επισκεφθεί δικηγόρο που θα αναλάβει το διαζύγιο, το οποίο αναμένεται να είναι συναινετικό.

Μάλιστα, την επιμέλεια των παιδιών πρόκειται να έχει η Ελένη Μενεγάκη, που θα συνεχίσει να διαμένει μαζί με τα τρία παιδιά στην πολυτελή βίλα των Άνω Μελισσίων, αλλά ο Γιάννης Λάτσιος θα μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να βλέπει τα παιδιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος έχουν αποφασίσει το πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους.
Το σίγουρο είναι ότι, από τη στιγμή που ο δικηγόρος θα αναλάβει την αίτηση διαζυγίου που πρόκειται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες, το ζευγάρι δεν πρόκειται να τα …ξαναβρεί και η επανασύνδεση, που… προέβαλαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους, μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός μέσα στο καταχείμωνο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης