Την απόφασή του να συμπεριλάβει τις γυμνές φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς, της Κέιτ Άπτον και άλλων διασημοτήτων που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο την περασμένη Κυριακή, σε έκθεσή του που θα πραγματοποιηθεί στη Φλόριντα, στα τέλη Οκτωβρίου, δημοσιοποίησε ο Αμερικανός καλλιτέχνης XVALA.

Ο καλλιτέχνης εξήγησε την πρόθεσή του υπογραμμίζοντας ότι «στην αρχή όλοι χρησιμοποιούμε το Internet και στο τέλος μας “χρησιμοποιεί” αυτό». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο XVALA συγκεντρώνει εδώ και επτά χρόνια φωτογραφίες διασημοτήτων σε προσωπικές στιγμές τους από το Google. Οι εικόνες θα αποτελούν μέρος του εικαστικού πρότζεκτ που φέρει τον τίτλο.

O ίδιος βρίσκεται και πίσω από την εκστρατεία «Fear Google» που τον έκανε διάσημο το 2011 όταν γέμισε τους δρόμους του Λος Αντζελες όπου διαμένει με τις περιβόητες γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού Σκάρλετ Γιόχανσον – καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τη στάμπα της καμπάνιας.

«Στην εποχή μας όλοι θέλουν να μάθουν τα πάντα για όλους. Η ιδιωτική ζωή μας έχει γίνει δουλειά του άλλου» σχολίασε ο 44χρονος XVALA. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ετσι, οι τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν θα αποτελέσουν μέρος της έκθεσης η οποία θα εγκαινιαστεί στις 30 Οκτωβρίου στο Σεντ Πέτεσμπουργκ της Φλόριντα.

Διαβάστε επίσης: 

Χαμός στο Google για τις γυμνές φωτογραφίες των σταρ, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, 13:29

Διέρρευσαν και νέες προσωπικές φωτογραφίες διασήμων, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014, 14:11

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης