Σε δάκρυα ξέσπασε η Lady Gaga, ενώ απαντούσε για πρώτη φορά με θυμό στους ισχυρισμούς, ότι αντέγραψε το θρυλικό τραγούδι της Μαντόνα «Express Yourself» (1989), για να δημιουργήσει το κομμάτι της «Born This Way».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «NME», η Lady Gaga δηλώνει: «Δεν είμαι τόσο ηλίθια, για να βγάλω ένα δίσκο και να είναι τόσο βλακώδης. Είμαι δημιουργός. Έχω γράψει δεκάδες κομμάτια. Γιατί να προσπαθήσω να βάλω ένα αντιγραμμένο τραγούδι και να πιστεύω ότι θα πείσω τους πάντες; Είναι γελοίο και μόνο να με ρωτάνε κάτι τέτοιο. Θα σε κοιτάξω στα μάτια και θα σου πω ότι δεν είμαι τόσο χαζή ή βλαμμένη, για να πιστέψω ότι είσαι τόσο βλάκας ή ηλίθιος, ώστε να μη δεις ότι έχω κλέψει μία μελωδία».

Και προσθέτει: «Αν βάλετε το ένα τραγούδι δίπλα στο άλλο, η μοναδική ομοιότητα είναι μόνο ότι υπάρχει χορωδία. Είναι κάτι το οποίο υπάρχει στη ντίσκο μουσική τα τελευταία 50 χρόνια. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική καλλιτέχνιδα εδώ και 25 χρόνια που κατάφερα να το βάλω στο Top 40 δεν σημαίνει ότι πρόκειται για κλοπή, σημαίνει ότι είμαι έξυπνη. Συγγνώμη… Δεν υπάρχει ούτε ένας σε αυτό το δωμάτιο που να γύρισε να πει: “Ω Θεέ μου, αυτό είναι το Express Yourself”. Ούτε ένας».

Τέλος, σχολίασε: «Σοκαρίστηκα από αυτό. Είναι πολύ αστείο για σένα να το λες ότι το αντέγραψα. Για μένα δεν είναι. Αν αντιγράψω κάτι, θα βάλω μία μεγάλη υπογραφή και θα πω ότι το έκανα. Πιστεύω ειλικρινά ότι ο Θεός μού έστειλε αυτούς τους στίχους και αυτή τη μουσική. Όταν αισθάνεσαι ότι έχεις να δώσεις ένα μήνυμα στον κόσμο και τους ανθρώπους, δεν υπάρχει περίπτωση κάτι τόσο αγνό να είναι λάθος».

Πηγή: yupi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης