Η Έλσα Τόλη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο Λουτρακιώτικο Καρναβάλι

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017, 17:25
 Η Έλσα Τόλη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο Λουτρακιώτικο Καρναβάλι
H ετήσια γιορτή του καρναβαλιού στο Λουτράκι έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο δημοφιλής τόπους συνάντησης τουριστών, κατά την οποία πλήθος ανθρώπων όλων των ηλικιών βιώνουν την μοναδική εμπειρία να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν χωρίς σταματημό!

Οι εορτασμοί λαμβάνουν χώρα στο άνοιγμα του Τριωδίου και στο τέλος της Καθαράς Δευτέρας (μαζί με τον εορτασμό των Κούλουμων και το πολυδιαδεδομένο έθιμο του πετάγματος του αετού).

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το κυνήγι του θησαυρού, ζωντανή μουσική σε τοπικά μαγαζιά, εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά και βέβαια η περίφημη παρέλαση των κινούμενων αρμάτων, τα θεαματικά πυροτεχνήματα και το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου την τελευταία Κυριακή του Τριωδίου.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων του Λουτρακιώτικου Καρναβαλιού ενώ παρουσιάστρια θα είναι για μια ακόμη φορά η Έλσα Τόλη!

Στις 7 το απόγευμα, στην Κεντρική πλατεία του Λουτρακίου θα εμφανιστεί ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης αναφέρει: «Από νωρίς όλα τα μαγαζιά στο Λουτράκι θα ξεκινήσει το γλέντι.

Το Σάββατο θα υπάρχουν στην κεντρικοί πλατεία τα χορευτικά των πολιτιστικών συλλόγων ενώ την Κυριακή έχουμε την παρέλαση των αρμάτων και μετά τη συναυλία του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Θέλουμε ο κόσμος να το ευχαριστηθεί και να διασκεδάσει με την ψυχή του. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας επισκέπτομαι και από τις γύρω περιοχές και που άνθρωποι όλων των ηλικιών διασκεδάζουν χωρίς σταματημό».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017, 18:11