Θέλει πολύ να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις ταινίες του James Bond, αλλά πιστεύει πως θα ήταν περίεργο να πάρει μέρος σε ταινία δράσης. Ο Zac Efron, ο οποίος απέκτησε πολλές θαυμάστριες μετά από την εμφάνισή του στην ταινία της Disney, θέλει πάρα πολύ να υποδυθεί ένα διαφορετικό ρόλο στην καριέρα του, αλλά ταυτόχρονα φοβάται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι καταστροφικό.

Ο γοητευτικός ηθοποιός δήλωσε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω σε μια ταινία δράσης στο μέλλον. Νομίζω, όμως, πως θα είναι σαν να ”φλερτάρω” με το θάνατο. Θα πρέπει να βρεθεί ένα ρόλος που να βγάλει κάτι το μοναδικό και το συγκεκριμένο από μέσα μου, προκειμένου να δεχθώ. Μέχρι τότε θα συνεχίζει να μου φαίνεται περίεργο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 22χρονος star, επίσης, αποκάλυψε πως θαυμάζει τον Leonardo DiCaprio: «Είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την απίστευτη ερμηνεία του στον ”Τιτανικό”; Βρίσκεται πραγματικά στην κορυφή».

Εν τω μεταξύ, ο Zac αποκάλυψε πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο κολέγιο, για να τελειώσει τις σπουδές του, αλλά προς το παρόν εστιάζει στην καριέρα του και δουλεύει σκληρά.

Διαβάστε επίσης: Θέλει να γίνει ο επόμενος 007

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης