Ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος, σε μια κατάθεση ψυχής στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ», μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και τις όποιες ιδιαιτερότητες μπορεί αυτή να έχει. Δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους και, κυρίως, να υπεραμυνθεί των επιλογών του.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν! Δεκάδες ήταν οι φίλοι του που έσπευσαν, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Διαδίκτυο, να του στείλουν μηνύματα βγάζοντάς του το καπέλο. Όλες αυτές τις μέρες ο Φώτης δέχεται συγχαρητήρια για τον ευγενικό, διακριτικό και κυρίως τίμιο τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε τη σεξουαλική του προτίμηση. Μηνύματα τόσο από ανώνυμους όσο και από επώνυμους φίλους του, μέσω του Twitter. «Νομίζω ότι ο Φώτης “πήρε κεφάλια”… Τον λάτρεψα ακόμα πιο πολύ», ήταν η άμεση αντίδραση της φίλης του Ναταλίας Γερμανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υποκλίνομαι. Με έχεις συγκινήσει!!! Ο Φώτης έχει guts και πολύ μεγαλύτερα από πολλούς. Respect». Μήνυμα λίγα λεπτά αργότερα από την προβολή της εκπομπής από τη σύζυγο του Πέτρου Κωστόπουλου, Τζένη Μπαλατσινού. «Γεια σου, πάτερ Φώτη» έγραψε η Αντα Λιβιτσάνου.

Ξημερώματα Παρασκευής ο Φώτης Σεργουλόπουλος, έχοντας απέναντί του τον Πέτρο Κωστόπουλο, μιλάει για ένα κομμάτι της ζωής του στο οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε τύχει να αναφερθεί δημόσια:
«Για τις επιλογές μου έχω πάρει έναν δρόμο: Δεν ήθελα να πω ποτέ ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν πάρα πολύ καλούς. Τους αγαπούσα. Δεν έχω στεναχωρήσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν. Δεν έχω στεναχωρήσει σε επίπεδο να προσβάλλω κανέναν. Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Υπάρχει τίμημα αν ακολουθήσεις από εδώ, υπάρχει τίμημα αν ακολουθήσεις από εκεί.

«Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώνεις. Αυτό που αντέχω να πληρώνω είναι να αισθάνομαι άνετα με τον εαυτό μου. Να μην έρθει κανένας να μου πει ότι “πρέπει να κάνεις έτσι γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να είσαι”. Κάνω μια δουλειά η οποία με εκθέτει στον κόσμο, με κάνει να είμαι ανοιχτός και να ενδιαφέρονται για μένα. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα», εξήγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον Πέτρο Κωστόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τους γονείς του, δήλωσε ότι τον έχουν αποδεχτεί και πως ποτέ δεν του δημιούργησαν πρόβλημα.
Αμέσως μετά την εκπομπή εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα που δέχτηκε ο παρουσιαστής από απλούς θαυμαστές του: «Μαγκιά σου», «Ευτυχώς που υπάρχουν άτομα σαν εσένα στην TV», «Μέχρι πρότινος απλώς σε συμπαθούσα. Τώρα respect & love», «Αν πήγαινα, αγαπούσα, εκτιμούσα τον Φώτη εκατό, τώρα όλα αυτά είναι Χ100», «Φωτάκο ήσουν όλα τα λεφτά, κυρίως ντόμπρος, αληθινός, καθόλου δήθεν, απλά super».

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής του «Φώτης και Μαρία Live» την Παρασκευή, μέσα από την εκπομπή τους στο Star, ευχαρίστησε όλους όσοι του απάντησαν έχοντας το θάρρος της γνώμης τους.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης: Η εξομολόγηση του Φώτη που θα συζητηθεί
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης