Ένας από τους πρωταγωνιστές σε μία από τις πιο επιτυχημένες νεανικές σειρές των 90ς, σοκάρει με τις δηλώσεις του, σε γνωστό αμερικάνικο περιοδικό, αφού ισχυρίζεται πως στα γυρίσματα γίνονταν πολλά ακατανόμαστα!.

Dustin DiamondΟ Dustin Diamond, ο «σπασίκλας» του σήριαλ «Saved By the Bell», δεν δίστασε να τα πει έξω από τα δόντια και να «καρφώσει» τους παλιούς συμμαθητές του! Τα ναρκωτικά και το sex ήταν ανεξέλεγκτα πριν χτυπήσει το «κουδούνι» για να ξεκινήσει το γύρισμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τα καμαρίνια των συνεργατών μου, μύριζες έντονα καπνό από κρακ», λέει ο 32χρονος πλέον ηθοποιός. Όσον αφορά στον συνάδελφό του και γόη της παρέας, Mark Paul Gosselaar, τον γνωστό σε όλους «Zack Morris», εξηγεί πως έπαιρνε στεροειδή πριν ξεκινήσει η παραγωγή των επεισοδίων «The College Years», το 1994. «Ξαφνικά εμφανίστηκε με τεράστιους μύες, έτοιμος να εκραγεί». Βέβαια, ο 35χρονος τώρα Gosselaar αρνήθηκε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

Από τα σχόλια του Diamond δεν ξέφυγε ούτε η ωραία της τάξης Κelly, την οποία υποδυόταν η Tiffani Thiessen. «Η Tiffani πήγαινε στο καμαρίνι του Mario Lopez και έκαναν διάφορα ερωτικά παιχνίδια, όλοι με όλους!».

Μάλιστα, δεν διστάζει να πει πως η Thiessen χρησιμοποιούσε τους άντρες για να προχωρήσει η καριέρα της, ενώ ο Λατίνος Mario Lopez ήταν εκείνος που «πήγαινε» με κάθε συμπρωταγωνίστρια… Και επειδή δεν μίλησε ο ίδιος για εκείνον, είναι δίκαιο να πούμε πως το «φλωράκι», κυκλοφόρησε το 2006 τη δική του κασέτα, με ερωτικές σκηνές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μαρτυριάρης Diamond δεν μιλάει με κανέναν από τους συμπρωταγωνιστές του τώρα πια… Λογικό ακούγεται!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης