Αισθησιακή και άκρως θηλυκή εμφανίζεται η Υβόννη Μπόσνιακ στη νέα της φωτογράφηση για τη συλλογή γνωστής εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων.

Σαγηνευτική και απόλυτα σέξι, η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου έχει γίνει πλέον περιζήτητη στον χώρο της μόδας, αφού οι προτάσεις πέφτουν βροχή από διάφορες εταιρείες προκειμένου να φορέσει τις δικές τους δημιουργίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γνωστό μοντέλο ποζάρει ντυμένο με τις χειμερινές δημιουργίες γνωστού οίκου και άλλη μία φορά κλέβει την παράσταση. Έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και με έντονο βάψιμο, η καστανή καλλονή άκουσε πιστά τις οδηγίες των ειδικών προκειμένου το αποτέλεσμα να βγει άψογο. Τη φωτογράφηση έκανε ο γνωστός φωτογράφος Τάκης Μπουρνιάς, το styling ο Άρης Γεωργιάδης και την επιμέλεια είχε η Orange Adevertising.

Η εταιρεία Day Billy Sabbad εκφράστηκε ιδανικά στο πρόσωπο της Υβόννης Μπόσνιακ, αφού την εμπιστεύεται απόλυτα όχι μόνο λόγω της ομορφιάς της, αλλά και καθότι είναι άψογη επαγγελματίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και πολλές φορές κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης οι συνεργάτες της έκαναν διαλείμματα προκειμένου να δουν το αποτέλεσμα στην ψηφιακή μηχανή, εκείνη ήταν ακούραστη και χαμογελούσε συνεχώς. Στο τέλος της φωτογράφησης, όταν είδαν το ολοκληρωμένο υλικό, η Υβόννη δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

H νέα χειμερινή κολεξιόν είναι συνώνυμη της διαχρονικής πολυτελείας, της εκλεπτυσμένης θηλυκότητας και του αδιαπραγμάτευτου στιλ. Υφάσματα όπως μπροκάρ και πλούσιο βελούδο αποπνέουν αύρα φίνας μεγαλοπρέπειας.

Περίτεχνες δαντέλλες, διαφάνειες και μετάξι ολοκληρώνουν με εντυπωσιακό τρόπο τον glamorous χαρακτήρα της συλλογής. Στη χρωματική παλέτα πρωταγωνιστούν οι γήινοι και οι ουδέτεροι τόνοι, οι οποίοι συνυπάρχουν αρμονικά με ζωηρές πινελιές σε φούξια και πετρόλ αποχρώσεις.

Πηγή: Espresso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης