Αφού οι Βρετανίδες έλυσαν όλα τα υπόλοιπα προβλήματά τους, ένα πράγμα τις απασχολεί τώρα: Τι καπέλο θα βάλουν στον γάμο του William και της Kate. Και το ζήτημα δεν είναι μόνο τι καπέλο θα φορέσουν, αλλά ο «εφιάλτης» τους είναι μην τυχόν και επιλέξουν συγκεκριμένο σχέδιο και χρώμα του εν λόγω αξεσουάρ και το δουν φορεμένο και σε άλλο κεφάλι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους 1.900 θα ανέρχονται οι καλεσμένοι στον βασιλικό γάμο και τα προγνωστικά λένε ότι το Αββαείο του Westminster θα «πλημμυρίσει» με κάθε είδους καπέλα.

Ακόμη και στοιχήματα έχουν «πέσει» για το χρώμα του καπέλου που θα φορέσει η βασίλισσα Ελισάβετ. Μέχρι τώρα, επικρατέστερα θεωρούνται το μπλε και το κίτρινο. Σε μείζον… στοιχηματικό ζήτημα έχει αναχθεί και το καπέλο που θα επιλέξει η Kate κατά την αναχώρησή της για το ταξίδι του μέλιτος. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το σομόν καπέλο που φόρεσε η Diana, όταν έφευγε για μήνα του μέλιτος το 1981, αντιγράφτηκε κατά κόρον.

«Νομίζω ότι ο λόγος που τα καπέλα συνδέονται με τους Βρετανούς είναι η βασιλική οικογένεια που κράτησε την παράδοση του καπέλου ζωντανή στη φαντασία του κόσμου σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο σχεδιαστής Philip Treacy, o οποίος θα επιμεληθεί τα καπέλα πολλών γνωστών κυριών που θα παρευρεθούν στον γάμο, προσθέτοντας ότι «πρόκειται για σημαντική στιλιστική στιγμή για τους καλεσμένους και, όταν πρόκειται για βασιλικό γάμο, ο κόσμος δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό που θα φορέσει».

Ο σχεδιαστής αποκάλυψε, μάλιστα, ότι πολλές κυρίες έφθασαν κουνιστές και λυγιστές στο ατελιέ του και με την παραγγελία τους έτοιμη, μόλις λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του ζευγαριού. Θα μας πείτε τώρα και πού ήξεραν αυτές ότι θα τις καλέσουν στον γάμο; Ε, μάλλον σκέφτηκαν ότι, ακόμη και στην περίπτωση που δεν προσκληθούν, θα τους μείνει το καπέλο! Εννοείται πως η επιλογή του τελικού σχεδίου και χρώματος του κάθε καπέλου σχετίζεται με το ρούχο και το κόσμημα της κάθε κυρίας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή :star.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης