Μαζί με τον τίτλο του πρώτου Έλληνα «Master Chef» ο Άκης Πετρετζίκης κατάφερε να κερδίσει και τις καρδιές των γυναικών.

Αυτές τις ημέρες που συμμετέχει στο «Πρωινό mou», το e-mail της εκπομπής «βομβαρδίζεται» καθημερινά από ηλεκτρονικά μηνύματα για τα… μάτια του Άκη και μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μηνύματα θαυμασμού αλλά και πιο ρομαντικά, αγαπησιάρικα ή απλώς «to the point», του τύπου «θέλω να σε γνωρίσω», «είσαι ελεύθερος;», «σ’ αγαπώ» είναι… κλισέ τώρα πια για το team του «Πρωινό mou». Και όλα έχουν έναν αποδέκτη-στόχο: τον Ακη με τα τσαχπίνικα μάτια και το γλυκό χαμόγελο που έχει ξετρελάνει τις κοπέλες.

Ο Άκης, μετά τη συμμετοχή και τη νίκη του στο reality μαγειρικής του καναλιού της Μεσογείων, αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Οι καθημερινές εμφανίσεις του στην TV, η ηρεμία, το χαμόγελο, ακόμα και τα T-shirts που επιλέγει και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα τατουάζ του αποτελούν πόλο έλξης για τις νεαρές Ελληνίδες – κάτι που γνωρίζει καλά ο Άκης και του αρέσει, του δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Ο ίδιος προς το παρόν δηλώνει «σόλο». Η αλήθεια, πάντως, είναι πως οι προτεραιότητές του -επί του παρόντος τουλάχιστον- είναι εντελώς διαφορετικές. Αυτό το διάστημα ο Άκης Πετρετζίκης ψάχνει σπίτι στην Αθήνα, αφού κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι τώρα έμενε μόνιμα στη Νύμφη του Θερμαϊκού με την οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεγονός, πάντως, είναι ότι από την αρχή του reality μαγειρικής τα θηλυκά -και μέσω του Facebook- έλεγαν ότι έχει τα ωραιότερα μάτια του «Master chef». Τώρα, δε, που πήρε και το τρόπαιο του παιχνιδιού, οι μετοχές του στο αντίθετο φύλο έχουν εκτιναχθεί στα ύψη!

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης: Τέλος ο Άκης από το «Πρωινό mou»
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης