«Σφάζονται» στο Facebook γνωστοί συγγραφείς μετά την απονομή των «Βραβείων βιβλίου»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, 17:47
«Σφάζονται» στο Facebook γνωστοί συγγραφείς μετά την απονομή των «Βραβείων βιβλίου»
Έντονη διαμάχη,με βαρείς χαρακτηρισμούς μέσω Facebook προκάλεσαν τα «Βραβεία Βιβλίου» που απονεμήθηκαν πριν από λίγες μέρες. Όλα ξεκίνησαν όταν η Χρυσηΐδα Δημουλίδου, ανάρτησε ένα σχόλιο στο προφίλ της , κάνοντας την εξής αναφορά για τον φετινό και περσινό νικητή της κατηγορίας του ελληνικού μυθιστορήματος:

«Πέρυσι συγγραφέας του αναγνωστικού κοινού αναδείχτηκε ο Αύγουστος Κορτώ με ένα βιβλίο που αναφερόταν στην ζωή της μητέρας του. Φέτος συγγραφέας του αναγνωστικού κοινού αναδείχτηκε ο Χρήστος Χωμενίδης με ένα βιβλίο που αναφερόταν στην ζωή της μητέρας του. Ξεκινώ αμέσως την βιογραφία της μητέρας μου…» έγραψε η γνωστή συγγραφέας μυθιστορημάτων.

Η απάντηση του Αύγουστο Κορτώ ήταν άμεση και σκληρή, που αναδημοσιεύοντας τα λόγια της Χρυσηΐδας Δημουλίδου ανέφερε τα εξής:

«Η μάνα της λασπουριάς': Μια γυναίκα σούρνεται στα καταγώγια της απαγορευμένης ηδονής, και αφηγείται την πολυτάραχη, παθιασμένη ζωή της. Έρωτες φτηνοί σαν ελενίτ, φιλιά βρόμικα σαν πιτόγυρο από κάδο, μυστικά που σκοτώνουν και παχαίνουν. Μια κατάδυση...


Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, 17:48