Μια απίστευτη έκπληξη έκανε πριν από λίγες ημέρες η Beyonce σε μία μαθήτρια που βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που είναι και έγκυος περιμένοντας δίδυμα, πραγματοποίησε το όνειρο της Ebony Banks που ήθελε να τη δει. Έτσι την πήρε στο τηλέφωνο με video κλήση. «Σε αγαπάω» είπε η Beyonce στην Banks, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Banks, η οποία φοιτά στο Alief Hastings High School, στο Houston του Texas, έχει περάσει το περισσότερο από το τελευταίο της έτος στο MD Anderson Cancer Center μαχόμενη με ένα σπάνιο τέταρτο στάδιο καρκίνου.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το σχολείο οργάνωσε μία ειδική τελετή αποφοίτησης πιο νωρίς από το κανονικό, έτσι ώστε να παρευρεθεί και η Banks, που το nickname της είναι Ebob.

Για δώρο αποφοίτησης, οι συμμαθητές της ξεκίνησαν ένα hashtag, #ΕΒΟΒMEETSBEYONCE, στα social media, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή της Beyonce και έτσι η Ebony να μπορέσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Beyonce είναι ένα από τα είδωλά της. Την εκτιμά τόσο πολύ, γι’ αυτό προσπαθούμε να το βάλουμε στο Twitter και στο Instagram για να τραβήξουμε την προσοχή της» είπε μία από τις μαθήτριες.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης