Για τα παιδιά του και τη σχέση του με τον χρόνο μίλησε ο Φώτης Μεταξόπουλος.

«Η κόρη μου, η Κατερίνα, είναι μικρότερη, 21 ετών, ο γιος μου ο Κοσμάς είναι 28 χρόνων και ο Πάνος 55 χρόνων. Ο Πάνος είναι 55 κι εγώ 42» τόνισε στο «Λοιπόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Ποιος είναι ο… μπαμπάς, ανάμεσα σ’ εσάς και στον Πάνο, πώς είναι η σχέση σας;

«Μας σταματούν στον δρόμο, πότε εμένα, πότε τον Πάνο και ρωτούν: ”Ο μπαμπάς ή ο γιος;”. Εγώ απαντώ: ”Ο γιος φυσικά”».

– Ο Πάνος τι απάντηση δίνει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κι εκείνον ρωτούν το ίδιο, γιατί του Πάνου τα μαλλιά έχουν ασπρίσει τώρα. Κάθε πρωί σηκώνομαι και κάνω μισή ώρα με 45 λεπτά γυμναστική σώματος, κάτι που μου δίνει ζωή για όλη την ημέρα και κρατάει το σώμα μου όπως ήταν. Έχω ξεκινήσει με τη μεγάλη γενιά των ηθοποιών: Αυλωνίτης, Βασιλειάδου, Ρίζος, Γκιωνάκης, Βλαχοπούλου, Βέγγος. Ολοι αυτοί «φύγανε», τους έχω «χάσει» όλους. Οι μόνοι που έμειναν από τη γενιά αυτή είναι ο Βουτσάς, η Καραγιάννη, η Σαπουτζάκη και η Κοντού. Έχω γράψει ένα βιβλίο, ”Χορεύοντας στο φως και στο μετάξι”, εκεί γράφω ποιους έχω ”χάσει”, γύρω στους 55 πρωταγωνιστές, από την ημέρα που ξεκίνησα μέχρι σήμερα».

– Ασχολούνται με τον χορό και τα δύο μικρότερα παιδιά σας;

«Η Κατερίνα έχει τελειώσει επαγγελματική σχολή χορού και σπουδάζει θεατρολογία, χορεύει και διδάσκει χορό, ο Κοσμάς τελείωσε ΜΜΕ, έβαλε το χαρτί στο συρτάρι, διδάσκει χορό και σε 3-4 άλλες σχολές, όχι μόνο στις δικές μας. Χόρευε και στο μιούζικαλ ”Sweet Charity” στο θέατρο ”Βadminton”, ενώ τώρα είναι στο Μέγαρο που ανεβάζει το μιούζικαλ ”West side story”. Κάνουμε όλοι το ίδιο επάγγελμα με τα παιδιά μου».

Πώς είναι η σχέση σας;

«Με θαυμάζουν όσο πρέπει, νομίζω ότι είναι οι καλύτεροι θαυμαστές μου. Μου κάνουν κριτική. Τους έχω ανακοινώσει την απόφασή μου να κάνω κι άλλα παιδιά, αλλά μου είπαν ότι δεν θέλουν, φθάνουν τα τρία. Έχω 5 παιδιά, βάζω και τα εγγόνια μου, τα δύο παιδιά του Πάνου. Είμαι άνθρωπος της σχέσης».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης