Συμπαρουσιαστές στο «Dancing 3»;

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011, 18:09
Συμπαρουσιαστές στο «Dancing 3»;
«Φωτιά» πήραν τα πηγαδάκια μετά τον διάλογο Ζέτας Μακρυπούλια - Γιάννη Λάτσιου, κατά τη διάρκεια του πάρτι για το «Dancing With The Stars», σύμφωνα με τον οποίο, του χρόνου θα είναι συμπαρουσιαστές!

Το παρασκήνιο του πάρτι αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη. Όπως είπε η παρουσιάστρια του STAR, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ήταν ο παρουσιαστής του πάρτι και κάλεσε στη σκηνή όλους τους συμμετέχοντες του show.

Στον διάλογο που είχε με τη Ζέτα, εκείνη τού είπε είναι πολύ καλός ως παρουσιαστής και πως θα ήταν ωραίο να παρουσίαζαν του χρόνου μαζί τον τρίτο κύκλο του reality χορού! «Χαίρομαι, λοιπόν, Ζέτα που του χρόνου θα είμαστε συμπαρουσιαστές» απάντησε εκείνος!

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα είπε η Ελεονώρα, η Ζέτα δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παρουσιάσει το «Dancing» και του χρόνου. «Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ ευχαριστημένος από εκείνη. Δεν έχει καλύτερη, είναι η ιδανική παρουσιάστρια. Δεν είναι αρνητική, απλά, όπως όλοι νομίζω που καλούνται να κάνουν κάτι για τρίτη φορά, έχουν μέσα τους το σκουληκάκι της αμφιβολίας. Αν θα επαναληφθούν και αν θα έχουν να δώσουν κάτι άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: star.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011, 18:10