Σύμβολο του σεξ δηλώνει: «Αν ήμουν gay η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο απλή»!

Σύμβολο του σεξ δηλώνει: «Αν ήμουν gay η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο απλή»!
Η εκρηκτική Ιταλίδα ηθοποιός μίλησε για τις γυναίκες, τις ερωτικές σχέσεις, το διαζύγιό της με τον Βενσάν Κασέλ, για ττη σχέση της με τον Αζέρο επιχειρηματία, ακόμα και για τον Φρανσουά Ολάντ.
Για το σεξ και τι ρόλο παίζει στη ζωή ενός ζευγαριού απάντησε: «Όταν ήμουν νεότερη ένιωθα περισσότερο το σώμα μου. Ήμουν άγρια. Τώρα ξέρω ότι το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς, ενώ μπορεί να είναι λιγότερο καλό με κάποιον που αγαπάς πραγματικά».

Σχετικά για την επαφή της με τους άνδρες, αποκάλυψε ότι δεν ήταν πάντα εύκολη, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν «όχι να με προστατεύουν, αλλά να με έχουν δική τους. Έχω πληρώσει πολύ ακριβά για την ανεξαρτησία μου».

Η Μόνικα Μπελούτσι, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τους γάμους της, τον πρώτο με τον φωτογράφο Κλάουντιο Κάρλος Μπάσο, από τον οποίο χώρισε έξι μήνες μετά, και αυτόν με τον Βενσάν Κασέλ που διήρκησε 18 χρόνια.

«Με τον Βενσάν Κασέλ γνωριστήκαμε στα γυρίσματα της ταινίας “L’appartement”. Υπήρχε μία έλξη ακαταμάχητη. Η σχέση τέλειωσε γιατί δεν είχε νόημα να υφίσταται. Εξελιχθήκαμε με διαφορετικό τρόπο, ήμασταν δύο παράλληλες ιστορίες που δεν διασταυρώνονταν ποτέ. Σήμερα μας ενώνει μία βαθιά αγάπη: θα έτρεχα σε εκείνον αν είχε ανάγκη και εκείνος θα έκανε το ίδιο. Περάσαμε μαζί τα Χριστούγεννα στο βουνό, με τις κόρες μας», δήλωσε.

Όσο για το αν ο πρώην σύντροφός της έχει άλλη σχέση, απάντησε πως δε γνωρίζει, αλλά συμπλήρωσε ότι εκείνη είναι μόνη, τονίζοντας πως όσα γράφτηκαν για τον Αζέρο επιχειρηματία «είναι ανοησίες».
«Είμαι μόνη μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου. Και τα καταφέρνω. Δουλεύω με τον εαυτό μου. Δοκίμασα τον υπνωτισμό,...Περισσότερα στο www.govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014, 19:44