Είναι ο διασημότερος εργένης του κόσμου και η λίστα με τις γυναίκες που έχει βγει ραντεβού είναι μεγάλη. Σίγουρα λοιπόν έχει κάποιες καλές συμβουλές να δώσει!

Η συμπρωταγωνίστρια του George Clooney, Anna KendrickΟ λόγος για τον George Clooney, ο οποίος έχει μάτια μόνο για την Elisabetta Canalis, και δίνει στους συμπρωταγωνιστές του συμβουλές για ένα επιτυχημένο ραντεβού. Ο 48χρονος ηθοποιός δημιούργησε κάποιους «κανόνες» που πιστεύει ότι θα βοηθήσουν την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Up In The Air», Anna Kendrick. Μέσα στη λίστα με τους κανόνες, υπάρχει και η απαγόρευση να βγει ραντεβού με μεγαλύτερο άντρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 24χρονη Anna εξήγησε: «Είχε κανόνες για εμένα σχετικά με τα ραντεβού και όλα αυτά. Ήταν πολύ γλυκό, αστείο και πραγματικό. Ένας φίλος του, που είναι στην ηλικία του, έβγαινε με μια κοπέλα μικρότερη από εμένα και δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά μόλις τον ρώτησα πώς θα του φαινόταν αν το έκανα εγώ, μου είπε “όχι”. Με προφυλάσσει σαν να είναι ο μεγάλος μου αδελφός».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η αγαπημένη της σκηνή με τον George ήταν όταν του φώναζε, ξεσπώντας πάνω του όλα τα απωθημένα της από προηγούμενες σχέσεις της -σύμφωνα με το σενάριο, φυσικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης