O Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Μακρόπουλος και οι Vegas το φετινό χειμώνα ενώνουν τις φωνές τους για να προσφέρουν στο κοινό τους ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Ύστερα από την επιτυχία του σχήματος στην Θεσσαλονίκη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της συμπρωτεύουσας η πιο δυνατή συνεργασία έρχεται στο TEATRO, από την Παρασκευή 10  Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Καρράς, με τον νέο του δίσκο «Έτσι Λαϊκά» να είναι στην κορυφή των πωλήσεων και με το τραγούδι του «Μη μ’ αγαπάς» δια χειρός Μιχάλη Χατζηγιάννη να σκαρφαλώνει καθημερινά όλο και πιο ψηλά στο ελληνικό airplay , επιστρέφει στο TEATRO Music Hall για ακόμη μια σεζόν σε μια ξεχωριστή συνεργασία με τον Νίκο Μακρόπουλο έναν απ’ τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς.

 Ο Νίκος Μακρόπουλος έχοντας στο βιογραφικό του μεγάλες συνεργασίες και πολλές επιτυχίες στο TEATRO Music Hall θα μας παρουσιάσει και τα τραγούδια της ταινίας «Λάρισα Εμπιστευτικό». Ξεχωριστή στιγμή η συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών επί σκηνής σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Μαζί τους το πιο hot συγκρότημα της νεολαίας, οι VEGAS που με τις επιτυχίες τους αλλά και την ξεχωριστή τους σκηνική παρουσία δίνουν το δικό τους στίγμα στην πιο δυνατή συνεργασία του φετινού χειμώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρόγραμμα συμμετέχει επίσης η ταλαντούχα Ειρήνη Δανιήλ.

Eπιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης