Οι θαυμαστές του Michael Jackson θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία συναυλία μνήμης του Βασιλιά της pop στη Μεγάλη Βρετανία, όπου βασικός ερμηνευτής θα είναι ο αδερφός του, Tito. Μαζί του θα είναι και όλα τα μέλη της οικογένειας Jackson, για να τον υποστηρίξουν στο δύσκολο εγχείρημά του τον Οκτώβριο.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του εκλιπόντα pop star θα ερμηνεύσει τραγούδια τόσο του Michael Jackson όσο και των Jackson 5, με τη 14μελή μπάντα του, The Funk Brothers. Συνολικά θα δώσει οκτώ συναυλίες, με πρώτη στις 6 Οκτωβρίου στο Manchester. Θα επισκεφθεί ακόμα το Λονδίνο, το Nottingham, το Sheffield, το Liverpool, το Cardiff και το Aberdeen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Tito θα πει ακόμα κάποια νέα του τραγούδια από το επόμενό του άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει διεθνώς. Η πώληση των εισητηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 40 έως 50 λίρες. Πριν τις συναυλίες του Tito, ο άλλος αδερφός του Jackson, Jermain θα παρουσιάσει μία εκδήλωση μνήμης με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες, στο Schoenbrunn Palace στη Βιέννη στις 26 Σεπτεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, αυτή την εβδομάδα επιβεβαιώθηκε ότι η σορός του Βασιλιά της pop, θα κηδευτεί την ημέρα που θα έκλεινε τα 51 του χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης