Μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης ως κριτικός μόδας και κατέληξε να κάνει καθημερινά «Πρωινή Μελέτη» στο Star channel.

Η Φλορίντα Πετροτσέλι, μιλώντας στο PIAZZA, δήλωσε ότι ποτέ δεν της είχε περάσει από το μυαλό ότι θα δούλευε στη μικρή οθόνη, αν και ήταν κάτι που πάντα της άρεσε. «Εργάστηκα ένα χρόνο στην Ελλάδα σε διάφορα περιοδικά ως βοηθός στυλίστα και προέκυψε τελείως τυχαία. Ήθελαν μια στήλη μόδας στην πρωινή εκπομπή «Κάθε μέρα καλημέρα» του Star και ήρθα να κάνω ένα δοκιμαστικό. Το ρόλο του ρεπόρτερ τον επιδίωξα και προσπάθησα πολύ γι’ αυτό, αν σκεφτείς ότι η γλώσσα σίγουρα δεν με βοήθησε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εκφραστικά μάτια, η ιταλική προφορά και το βαθύ ντεκολτέ αποτελούν το σήμα κατατεθέν της. Για την προφορά της δεν μπορεί να κάνει κάτι. «Δεν ξέρω εάν αρέσει ή όχι. Δυστυχώς δεν γίνεται να την αλλάξω γιατί απλά δεν μπορώ, αλλά την έχω ελαττώσει αρκετά. Δεν μου έχει εκφράσει κανείς μέχρι στιγμής παράπονο στη δουλειά. Εάν, όμως, καταλάβω ότι είναι ενοχλητικό, θα προσπαθήσω να την αλλάξω».

Ως ειδική επί του… ντεκολτέ, όμως, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο dress code που έχει η ίδια υιοθετήσει στην TV: «Το βαθύ ντεκολτέ είναι δίκοπο μαχαίρι, διότι οι τηλεθεατές, ειδικά οι γυναίκες, μπορεί να μην σε πάρουν στα σοβαρά. Η κάθε εκπομπή έχει διαφορετικό στυλ και χαρακτήρα. Δεν θα έλεγα ποτέ μια τραγική είδηση, φορώντας κάτι προκλητικό. Εφόσον, όμως, η εκπομπή είναι ανάλαφρη και εμείς ασχολούμαστε με life style και ωραία πρόσωπα, είμαι ελεύθερη να φοράω ό,τι μου αρέσει και με κάνει να αισθάνομαι όμορφη».

Αν και έχει τα προσόντα για μια καριέρα στο μόντελινγκ, εκείνη δεν «πουλάει» την εξωτερική της εμφάνιση. «Προσπάθησα στην αρχή να μπω στη μόδα, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και εγώ ήμουν πολύ μικρή για να το κυνηγήσω. Δεν έκανα μόντελινγκ απλά κάποιες φωτογραφήσεις. Ο χώρος δεν μου άρεσε, γι’ αυτό και δεν συνέχισα να ασχολούμαι. Δεν θα έπαιρνα μέρος σε κάποιο διαγωνισμό ομορφιάς. Κάποια στιγμή κάνεις έναν απολογισμό στο τι θέλεις να πουλήσεις από εσένα και τι είναι πιο ενδιαφέρον, το σώμα ή το μυαλό. Δεν θεωρώ ότι το σώμα μου είναι αυτό που θέλω να πουλήσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το διάστημα η Φλορίντα δηλώνει μόνη και πολύ καλά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης