Συνεργασία έκπληξη για Φουρέιρα-Πετράκη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011, 14:17
Συνεργασία έκπληξη για Φουρέιρα-Πετράκη
Μετά τη συνεργασία τους στο «Just the 2 of us» ήρθε και το δισκογραφικό πάντρεμα σε ένα ντουέτο-έκπληξη, το οποίο μάλιστα αναμένεται σύντομα να οπτικοποιηθεί.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης έχουν κάνει αίσθηση με το ντουέτο «Σημάδια», που κυκλοφορεί στο CD της τραγουδίστριας. Μάλιστα, το χορευτικό κομμάτι που έχουν γράψει οι Μέλισσες για τη σέξι Ελένη και τον ταλαντούχο ηθοποιό επρόκειτο να είναι ένα από τα τραγούδια που θα ερμήνευαν αυτή την Κυριακή.

Κάθε ζευγάρι θα ερμηνεύσει τρία τραγούδια, ενώ το ένα από αυτά θα είναι από την προσωπική δισκογραφία του κάθε διαγωνιζόμενου τραγουδιστή. Το ότι τα «Σημάδια», όμως, είναι ντουέτο της Ελένης με τον Παναγιώτη έκανε την παραγωγή του «Just», σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» να το αποκλείσει και να πει στην τραγουδίστρια να επιλέξει για τον ημιτελικό άλλο τραγούδι από την προσωπική της δισκογραφία.



                           Ακούστε το τραγούδι με τίτλο «Σημάδια»

Μπορεί, λοιπόν, να μη δούμε τους Φουρέιρα - Πετράκη να ερμηνεύουν το ντουέτο τους στη σκηνή του talent show, αλλά θα τους δούμε στις οθόνες μας πολύ σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας επιθυμεί να γυρίσει σύντομα το video clip του τραγουδιού.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Παναγιώτης Πετράκης έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, αφού εκτός από τις πρόβες για το talent show έχει και τα γυρίσματα για την πετυχημένη καθημερινή σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ», αλλά και τις παραστάσεις στο θέατρο. Βέβαια, και η Ελένη έχει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Έτσι, και οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν χρόνο ώστε να γίνει το γύρισμα του video clip. Και απ' ό,τι φαίνεται, η ευκαιρία θα τους δοθεί μετά το τέλος του «Just», καθώς ο Παναγιώτης και η Ελένη θεωρούνται φαβορί και εκτιμάται ότι σήμερα θα καταφέρουν να βγουν κερδισμένοι από τον ημιτελικό και να φτάσουν στον τελικό.

Διαβάστε επίσης: «Δεν αισθάνομαι φαβορί»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011, 14:19