Σίσσυ Χρηστίδου: Τι είπε για τη σχέση της με τη Ράνια Θρασκιά

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011, 08:35
Σίσσυ Χρηστίδου: Τι είπε για τη σχέση της με τη Ράνια Θρασκιά
Σύζυγος ρόκερ, με στιλ αρκούντως grunge, με τάσεις αυτοσαρκασμού -στοιχείο έξυπνου ανθρώπου-, μου έδινε την εντύπωση μιας πολύ alternative γυναίκας. Χρειάστηκαν μόλις 57 λεπτά για να μου γκρεμίσει αυτή την εικόνα. Γιατί η «πριγκίπισσα Σίσσυ» προτιμάει να είναι βασίλισσα εκεί που πραγματικά έχει –γι’ αυτήν– σημασία: μες στο σπιτικό της.

Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για τη σχέση σου με τη Ράνια Θρασκιά. Ήσασταν στενές φίλες στο πρωινό του Mega, ύστερα όμως κάτι συνέβη και οι σχέσεις σας πάγωσαν.


«Δεν θα ήθελα να απαντήσω σ’ αυτό. Έχω πει επανειλημμένα ότι δεν έχω μάθει να λύνω τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους μέσω δημοσιογράφων, θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν τους αφορά. Κάτι προσωπικό. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι η Ράνια είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα, πάρα πολύ και η αγάπη δεν φεύγει, είναι κάτι που κουβαλάς και υπάρχει μέσα σου. Αυτό δεν αλλάζει».

Μετά την ιστορία με τον Strauss-Kahn και το «κρούσμα» του Schwarzenegger γίνεται μεγάλη κουβέντα για το πώς πρέπει να αντιδρά μια γυναίκα στην απιστία. Φίλες μου λένε, και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, ότι η σύζυγος δεν θα πρέπει να «χαρίζει» το σύζυγό της στην ερωμένη και πως όταν υπάρχει οικογένεια η γυναίκα θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να την κρατήσει ενωμένη. Εσύ τι πιστεύεις;

«Δεν μπορώ να σου πω τι θα έκανα εγώ τουλάχιστον όχι για κάτι που δεν μου έχει συμβεί, απ’ όσο ξέρω. Αν μια γυναίκα το αντέχει αυτό, κι εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να το κάνει. Η οικογένεια είναι κάτι ιερό και αξίζει να προσπαθήσεις για να την κρατήσεις».

Εσύ ζηλεύεις;


«Ναι, αλλά τόσο όσο... Όσο πρέπει για να κρατιέται μια σχέση ζωντανή».

Πηγή: Down Town


Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο Θοδωρής έχει τον έλεγχο των οικονομικών»
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011, 08:43