Η γνωστή ηθοποιός Σοφία Φαραζή, που πρόσφατα έγινε μαμά, δεν σκέφτεται καθόλου την τηλεόραση και έχει επικεντρωθεί στο θέατρο και την κόρη της.

«Η τηλεόραση δεν έχει προλάβει να μου λείψει γιατί αμέσως μετά το “Λίτσα com” ήρθε στον κόσμο η κόρη μου και έτσι δεν πρόλαβα. Η τηλεόραση λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν μου λείπει. Είμαι στο θέατρο και είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι εδώ και περνάω και πάρα πολύ ωραία» είπε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και τώρα να μου δινόταν η ευκαιρία να παίξω σε σίριαλ επειδή τα γυρίσματα είναι δεκάωρα, δεν θα το έκανα, επειδή θέλω να μεγαλώσω εγώ το παιδί μου. Ήθελα να κάνω ένα παιδί και το έκανα πολύ συνειδητά γιατί ένα παιδί είναι τεράστια ευθύνη. Όλη μέρα είμαι μαζί με την κόρη μου γιατί το θέατρο με απασχολεί το βράδυ και εκείνη κοιμάται μετά τις 8. Η μόνη περίοδος που της έλειψα, ήταν στις πρόβες αλλά ακόμα και τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης με στήριξε πολύ γιατί κανόνιζε να κάνουμε πρόβες τα μεσημέρια. Πρέπει να έχεις πολλή υπομονή για να μεγαλώσεις ένα παιδί, ειδικά αν είσαι εργαζόμενη μητέρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης