Την περιγράφουν ως ταλαντούχα, εκρηκτική, αυθόρμητη, δοτική, ελεύθερη, πληθωρικό χαρακτήρα, διεκδικητική και, πάνω απ’όλα, γοητευτική. Ίσως, τελικά, να ήταν όλα αυτά που έχει η Σοφία Παυλίδου και αναγνώρισε ο Χρήστος Φερεντίνος, που, εκτός από τους δύο γιούς τους, της χάρισε όλη του τη ζωή.

Επειδή γράφτηκαν πολλά τον τελευταίο καιρό, ισχύει ότι επρόκειτο να συμμετέχεις κι εσύ στο Πρωινό ΑΝΤ1;
«Όχι, δεν ισχύει. Ούτε καν το σκεφτήκαμε. Δεν νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία».

Δηλαδή, δεν θα σε ενδιέφερε μία συνεργασία με τον Χρήστο, όπως συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά;
«Δεν είναι απλό να κάνεις εκπομπή με τον άνθρωπό σου. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που βαριέται πολύ εύκολα, το να είμαι όλη την ημέρα με τον Χρήστο και να είμαστε συνέχεια ο ένας μαζί με τον άλλον δεν είναι εύκολο, δεν το μπορώ. Οπότε, δεν θα έκανα προς το παρόν εκπομπή με τον Χρήστο. Μπορεί στο μέλλον. Εγώ πιστεύω ότι τα ζευγάρια πρέπει να έχουν “αναπνοές”. Και στις σχέσεις και στους γάμους. Είναι απαραίτητο αυτό».

Ωστόσο, εσύ δεν θα είχες διαφορετική χημεία μαζί του on air σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία ο Χρήστος συνεργάζεται για πρώτη φορά;
«Δεν ξέρω τι χημεία θα είχαμε στον αέρα! Είμαστε πολύ εκρηκτικοί χαρακτήρες και εγώ και ο Χρήστος και η σπίθα μας “ανάβει” από το πουθενά –και αυτό συνέβαινε ειδικά στα πρώτα χρόνια της γνωριμίας μας–, αλλά μετά τα παιδιά όλα αυτά καταλάγιασαν. Αν βρεθούμε, όμως, σε κοινό εργασιακό χώρο, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει».

Πόσο εύκολα μπορεί να διαφωνήσετε; «Ανάλογα σε τι φάση θα βρεθούμε. Είναι ωραία να υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στις σχέσεις, να ανάβει πού και πού η σπίθα και να σπάει η μονοτονία – αν και αποφεύγουμε πλέον τις πολλές εντάσεις. Τα μειονεκτήματά μου είναι ότι είμαι ξεροκέφαλη, οξύθυμη, όμως μου περνάει πολύ εύκολα. Στον Χρήστο, πάλι, το μόνο του μειονέκτημα είναι ο παρορμητισμός του. Κατά τα άλλα, είναι ο τέλειος άντρας: έχει χιούμορ, δεν είναι ποτέ βαρετός, πάντα κάτι γίνεται και αλλάζει την ατμόσφαιρα, είναι κοντά στα παιδιά και, όση δουλειά κι αν έχει, είναι πάντα κοντά μας. Ο Χρήστος είναι ο άνθρωπος που πάντα ήθελα να έχω. Με βοηθάει, μου συμπαραστέκεται και συμπορευόμαστε με πολλή αγάπη και αρμονία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: People

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης