Σοφία Βόσσου: «Αν μάθετε τι κάνει ο Ανδρέας, ενημερώστε με»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011, 13:12
Σοφία Βόσσου: «Αν μάθετε τι κάνει ο Ανδρέας, ενημερώστε με»
Κραυγή αγωνίας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο από το πλέον δικό του άνθρωπο. Ακόμη και η Σοφία Βόσσου έχει χάσει τα ίχνη του Ανδρέα, που, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει απομονωθεί στον εαυτό του και δεν θέλει να παρασύρει με τα προβλήματά του και τους ανθρώπους που του έχουν συμπαρασταθεί.

Η Σοφία έχει να επικοινωνήσει μαζί του σχεδόν πέντε μήνες, αφού ο παρουσιαστής έχει αλλάξει αριθμό τηλεφώνου. Πληροφορίες, μάλιστα, τον θέλουν να έχει εγκαταλείψει ακόμα και το σπίτι του στην Κηφισιά. «Αν μάθετε τι κάνει, θέλω να με ενημερώσετε» δηλώνει η τραγουδίστρια με ειλικρίνεια που σοκάρει… Και προσθέτει: «Η τύχη του αγνοείται και σίγουρα δεν μπορώ να το παίζω τόσο άνετη». Εκείνο που δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα και ανησυχία είναι ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εγκαταλείψει κάθε επαγγελματική δραστηριότητα. Ακόμα και σε πρόταση που του έγινε από κυπριακό κανάλι πρόσφατα ήταν αρνητικός.

Ο μόνος που γνωρίζει σίγουρα για τις αποφάσεις του είναι ο γιος του, ο οποίος, ωστόσο, σεβόμενος την επιθυμία του πατέρα του, δεν δίνει καμία πληροφορία.

ΠΗΓΗ: Espresso

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011, 13:12