Σοκάρει ο αδελφός του Ψάλτη: «Ο Στάθης ήταν άρρωστος και η Χριστίνα τον βασάνιζε»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017, 23:57
 Σοκάρει ο αδελφός του Ψάλτη: «Ο Στάθης ήταν άρρωστος και η Χριστίνα τον βασάνιζε»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας ο οποίος έκανε μερικές σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη σύζυγο του ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη.

« “Έφυγε” ο λατρεμένος μου... Τώρα ήρθε όμως η ώρα να μιλήσω και να τα πω... Ο αδελφός μου τράβηξε τα πάντα από το σόι της κυρίας Φιτσάκη, και τώρα που θα παίξει στο «Ζορμπά» το έκανε πάλι Ψάλτη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ρώτας.

-Αναφέρεσαι στη Χριστίνα, τη σύζυγο του;

Ακριβώς. Είχανε χωρίσει ο Στάθης με τη Χριστίνα. Στην περιοδεία που έκαναν είχαν σκοτωθεί, την είχε διώξει κι έμενε σε άλλο δωμάτιο αυτή και σε άλλο ο αδελφός μου. Έτσι πήρε το Φιτσάκη, το δικό της όνομα. Ο Σταθούλης ήταν άρρωστος και τον βασάνιζε.

-Τι εννοείς; Τι του έκανε;

Και τι δεν έκανε, τον βασάνιζε από τότε που ήταν καλά. Μας απέβαλε όλους, δεν μπορούσαμε να τον βρούμε στο τηλέφωνο, να μιλήσουμε μαζί του, δεν μπορούσα να δω τον αδελφό μου, να μιλήσω μαζί του κι εκείνος δεν μπορούσε να δει τα εγγόνια του. Του είχε βάλει λόγια εναντίον της Κάτιας, της πρώτης του γυναίκας. Ο Στάθης, για να ξεφύγει, έφευγε τα μεσημέρια και πήγαινε στην Κάτια κι έλεγε: «Δεν αντέχω άλλο αυτή την πίεση». Αυτά μέχρι το 2008.

-Πήγαινε κρυφά από τη Χριστίνα στην πρώην σύζυγο του;

Ναι, κρυφά. Ξέρεις πώς μου φέρθηκε στο νοσοκομείο; Όταν ο αδελφός μου έπαθε το εγκεφαλικό, είχε μέσα στο σπίτι του την οικογένεια της 4-5 χρόνια, όλο της το σόι, γύρω στα 7 άτομα και τους τάιζε και τους πότιζε, τα πάντα, ότι ήθελαν. Του έκανε τη ζωή «πατίνι».

-Γιατί το λες αυτό;

Ξέρεις τι είναι να κάνεις ταξίδι για Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο 9 ώρες, να κάθεται ο Στάθης μπροστά και να του κρατάει το χέρι από πίσω; Όταν τη ρώτησα τι είναι αυτό που κάνει, μου είπε: «Παίρνω δύναμη από τον Σταθούλη» και της απάντησα: «θα του πάρεις όλη τη δύναμη και δεν θα έχει δύναμη το παιδί». Πηγαίναμε για καφέ, εκείνη καθόταν δίπλα του και όταν πήγαινε στην τουαλέτα, μου έλεγε ο Στάθης: «Δεν αντέχω, ρε αδελφέ».

-Γιατί πιστεύεις ότι ο Στάθης δεν έδινε τέλος στο γάμο του;


Ξέρεις πόσες φορές την έδιωξε; Δέκα φορές την είχε διώξει από το σπίτι κι εκείνη τότε με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε: «Με έδιωξε ο Στάθης». Δεν την είχα ψυλλιαστεί τότε και τον έπαιρνα τηλέφωνο και του έλεγα: «Έλα, ρε Σταθάκη, αμαρτία είναι». Ήταν 16-17 χρονών όταν τη γνώρισε.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017, 23:57