Ο πρωταθλητής κολύμβησης μιλάει για τη δημοσιογραφία, για το πως μπήκε στη ζωή του η υποκριτική αλλά και για τις γυναίκες. Ο Σωτήρης σήμερα τεστάρει τις δυνάμεις του πλέον και ως ηθοποιός, ως πρωταγωνιστής της ταινίας «Άπνοια» του Άρη Μπαλαφούκα.

Για την εμπειρία του αυτή δηλώνει: «Μου τηλεφώνησαν μετά τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο. Στο πρώτο δοκιμαστικό μου ζήτησαν να πω κάτι για τον εαυτό μου και τους απάντησα: “Δεν έχω να πω κάτι, απλώς βρήκατε τον πρωταγωνιστή της ταινίας”. Είχα ένστικτο από την πρώτη στιγμή. Αρχικά δεν τρελαινόμουν με την ηθοποιία, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, τόσο πιο κοντά ερχόμουν στον ρόλο, τον λάτρεψα». Όσο για τον ρόλο του αθλητισμού σήμερα στη ζωή του είπε: «Έχω τελειώσει ως αθλητής. Πλέον, προπονώ παιδάκια στο ΟΑΚΑ, με τα οποία έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Μέσα από αυτά βλέπω τον εαυτό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και πέρασε στο Πανεπιστήμιο το παράτησε για την δημοσιογραφία και όπως εξομολογήθηκε: «Το όνειρό μου είναι να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων» . Όσο για το ποια είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον όπως είπε, είναι εκείνη που όλη την ημέρα κυκλοφορεί φορώντας φόρμες γιατί δεν μπορεί να την βλέπει με 12ποντο.

ΠΗΓΗ: People

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης