Το super model Alessandra Ambrosio που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, εξομολογήθηκε τις ανησυχίες της σχετικά με το πόσο γρήγορα θα ανακτούσε τη φόρμα της. Ο Άγγελος της Victoria’s Secret επιλέχθηκε για να φορέσει το Floral Fantasy Bra Gift των 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων (!) στο catwalk αυτής της χρονιάς οπότε το άγχος της για γρήγορη απώλεια των κιλών ήταν απολύτως δικαιολογημένο.

Η πρόταση αυτή θεωρείται πολυπόθητο προνόμιο για τα μοντέλα του οίκου, αλλά η 31χρονη Alessandra είχε γίνει μητέρα πριν μόλις τρεις εβδομάδες όταν της έγινε η πρόταση και ήταν full time μαμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τι δήλωσε σχετικά: «Στην αρχή, ήθελα να ουρλιάξω από τη χαρά μου, αλλά αμέσως αγχώθηκα και πήρα τηλέφωνο το γιατρό μου για να σιγουρευτώ αν μπορώ να ξεκινήσω αμέσως δουλειά. Έτσι ξεκίνησα με yoga και ελαφρύ περπάτημα τους δύο πρώτους μήνες, και στη συνέχεια πρόσθεσα μαθήματα spin και pilates».

Το Floral Fantasy Bra Gift Set που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τον διάσημο οίκο, είναι στολισμένο με αμέθυστους, ζαφείρια και ρουμπίνια και στη μέση ένα διαμάντι 20 καρατίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης