Σπανουδάκης-Πανταζής: Η αποθέωση στο Μέγαρο Μουσικής και τα τραγούδια που ετοιμάζουν

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, 00:38
Σπανουδάκης-Πανταζής: Η αποθέωση στο Μέγαρο Μουσικής και τα τραγούδια που ετοιμάζουν
Μια νέα φιλία έχει γεννηθεί τον τελευταίο καιρό, που πηγάζει από τον σεβασμό και την εκτίμηση χρόνων που τρέφουν μεταξύ τους ο Σταμάτης Σπανουδάκης και ο Λευτέρης Πανταζής. Σύμφωνα με όσους βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ο «μεγάλος» μουσικοσυνθέτης έδωσε μία μοναδική μουσική παράσταση, δεν δίστασε να ευχαριστήσει δημόσια τους καλλιτέχνες που τον τίμησαν.

Αφού αρχικά αναφέρθηκε στη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα, στη συνέχεια προσφώνησε με τιμητικό τρόπο τον Λευτέρη Πανταζή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ φίλε μου που ήρθες και όπως θα έλεγε και ο Λευτέρης Πανταζής, «Βασανιστείτε». Στα λόγια αυτά του Σταμάτη Σπανουδάκη το κατάμεστο από χιλιάδες κόσμου Μέγαρο Μουσικής σηκώθηκε όρθιο και αποθέωσε τους δύο καλλιτέχνες.

Η συνέχεια μεταξύ τους δόθηκε στο καμαρίνι, όπου μαζί με την κόρη του Κωνσταντίνα, ο Λευτέρης Πανταζής συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, που όπως μάθαμε κάτι ετοιμάζουν, και θα είναι μεγάλη καλλιτεχνική έκπληξη. Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, ο Σταμάτης Σπανουδάκης, κάλεσε προσωπικά τον Λευτέρη Πανταζή στο σπίτι του στην Παιανία, αφενός για να φάνε και αφετέρου για να ακούσει κάποια τραγούδια του, για να επιλέξει αυτά που θέλει να ερμηνεύσει.


Πηγή: Govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, 00:38