Του Διονύση Θανάσουλα

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Φίλιππος και ο Σπύρος Νιάρχος να έρχονται πιο συχνά στην Ελλάδα, εν τούτοις παραμένουν ακριβοθώρητοι και συνήθως απομονωμένοι στην Σπετσοπούλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλα αυτά εμφανίστηκαν δύο φορές στις Σπέτσες τις τελευταίες ημέρες, συνοδευόμενοι φυσικά από τους άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας.

Την πρώτη φορά κάθισαν σε ένα γραφικό ουζερί των Σπετσών, στον «Σταμπόλη» όπου έφαγαν ως απλοί θνητοί μαριδάκι και θαλασσινούς μεζέδες απολαμβάνοντας το ουζάκι τους.

Την δεύτερη σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έκαναν μια μικρή βόλτα στο λιμάνι και την χώρα, πριν επιστρέψουν στον μικρό ιδιωτικό τους παράδεισο, για να συνεχίσουν την καλοκαιρινή τους ραστώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λαυρέντης και η άμαξα

Κι αν η έκπληξη κάποιων για τους Νιάρχους ήταν μικρή, αυτή για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ήταν πολύ μεγάλη, αφού ο επιχειρηματίας που έχει βρεθεί στο μάτι ενός δικαστικού κυκλώνα, ενεφανίσθη οικογενειακώς στην Ντάπια.

Συνοδευόμενος από θηριώδεις σωματοφύλακες, την σύζυγό του Κατερίνα και τα δύο τους παιδιά, ο κ. Λαυρεντιάδης αδιαφορώντας για τα ζευγάρια μάτια που τον κοιτούσαν επίμονα, επιβιβάσθηκε σε μια άμαξα οικογενειακώς για μια μικρή βόλτα που διήρκεσε είκοσι περίπου λεπτά.

Μετά μαζί με τους σωματοφύλακες του, την σύζυγο και τα τέκνα αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανότατα εκεί που είχε «δέσει» η θαλαμηγό του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης