Σπύρος Σούλης: «Ο Λάτσιος έχει γούστο και σπάνιο μάτι»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011, 14:17
Σπύρος Σούλης: «Ο Λάτσιος έχει γούστο και σπάνιο μάτι»
Ο Σπύρος Σούλης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Ok» και αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό του, αλλά και στο σπίτι του Γιάννη Λάτσιου, που πρόσφατα ανακαίνισε.

Όταν ξεκίνησες τη συνεργασία σου με τον ΑΝΤ1, στις τηλεοπτικές στήλες γράφτηκε ότι είχες προτείνει το συγκεκριμένο πρότζεκτ στον Alpha και το απέρριψαν λόγω μπάτζετ. Πώς ένιωσες όταν λίγο καιρό μετά είδες μια αντίστοιχη εκπομπή στον Alpha;

Ύστερα από τρία χρόνια που κάναμε το Άλλαξέ το στον Alpha, συζητήσαμε το ενδεχόμενο να κάνουμε μια καινούργια εκπομπή όπου θα αλλάζαμε ριζικά ολόκληρα τα σπίτια και όχι κάποιους χώρους. Η συγκεκριμένη εκπομπή δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Οπότε δεν έχω κανένα λόγο να αισθάνομαι δυσαρεστημένος, γιατί και αυτό που υπάρχει τώρα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχα προτείνει και αυτό που ήθελα να κάνω.

Έχεις διαπιστώσει ότι στο Σπίτι από την αρχή υπάρχουν στοιχεία που είναι σαν να τα έχει αντιγράψει κάποιος;

Δεν είναι αρμοδιότητα μου να σου απαντήσω. Όποιος έχει τηλεόραση μπορεί να δει και να κρίνει. Εμένα με απασχολεί το τι κάνω εγώ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι καταλαβαίνει και ό,τι του ορίζει το μυαλό του. Εμένα με ενδιαφέρει να μην τρέχω εγώ πίσω από κανέναν.

Ύστερα από εκατόν εβδομήντα σπίτια που έχεις φτιάξει στην τηλεόραση και πολλά άλλα που έχεις κάνει με το αρχιτεκτονικό σου γραφείο, πρόσφατα ανέλαβες το σπίτι του Γιάννη Λάτσιου. Πόσο εύκολο ήταν για σένα;

Δεν είναι δουλειά του αρχιτέκτονα να μιλάει για το σπίτι που φτιάχνει. Αυτό θα το κάνει ο σπιτονοικοκύρης. Αυτό που έκανα, όπως και σε όλες τις περιπτώσεις, είναι να ακούσω πολύ σοβαρά τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη.

Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε γι’ αυτό το σπίτι είναι ότι είχε μέσα μόνο μία καφετιέρα.

Αυτά είναι αστεία πράγματα. Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο μία καφετιέρα; (Γελάει) Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ο Γιάννης έχει πολύ γούστο, υψηλή αισθητική και σπάνιο μάτι. Μπορεί να του δώσεις πενήντα διαφορετικές επιλογές και το μάτι του θα πάει αμέσως σε αυτό που αξίζει και σε αυτό που μετράει.

Διαβάστε επίσης: Τι έκανε όταν ήταν φοιτητής;

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011, 14:17