Η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της Θανάσης Αδαμόπουλος αγαπούν τόσο πολύ τη χώρα του φλαμένκο και των ταυρομάχων, που θέλουν να αποκτήσουν ένα δικό τους σπίτι εκεί για να πηγαίνουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» το σπίτι που έχουν επιλέξει βρίσκεται στη Μαρμπέγια και θα το νοικιάζουν σε ετήσια βάση.

Άλλωστε, οι επαγγελματικές δραστηριότητες του συζύγου της Χριστίνας στην Ισπανία είναι τόσες πολλές που γι’ αυτούς είναι μια πόρτα ανοιχτή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χριστίνα Λαμπίρη ετοιμάζει τις βαλίτσες της και από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου θα βρίσκεται με τον άντρα της στη Μαδρίτη για ολιγοήμερες διακοπές. Δεν είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύει στην Ισπανία.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια του «Super Star» γνώρισε και αγάπησε την Ισπανία μέσω του Θανάση Αδαμόπουλου, ο οποίος ταξιδεύει στη χώρα τα τελευταία είκοσι χρόνια και έχει αναπτύξει με τους Ισπανούς επαγγελματικούς και προσωπικούς δεσμούς. «Η Ισπανία είναι ο μεγάλος έρωτας του Θανάση, κι εγώ από τότε που τη γνώρισα μαζί του αισθάνομαι την ίδια αγάπη…» συνηθίζει να λέει η Χριστίνα στους φίλους της, καθώς επιλέγει πάντα για τις διακοπές της κάποιο από τα γνωστά αλλά και τα άγνωστα μέρη της πανέμορφης χώρας.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης: Γιατί συγκινήθηκε η Λαμπίρη;
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης