Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήλθε πριν από πολλά χρόνια στην Αθήνα, σε μικρή ηλικία, έχοντας μόλις βγει από ένα διαζύγιο και με την πρώτη της κόρη να είναι 2.5 ετών. Αν και σπούδασε δημοσιογραφία, δεν την άσκησε ποτέ, γιατί απλώς την «κέρδισε» το τραγούδι. Όπως υποστήριξε η ίδια, χρειάστηκε δύναμη και τεράστια ψυχικά αποθέματα, για να μετακομίσει από μια πόλη σε μια άλλη, χωρίς να ξέρει τον οποιονδήποτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς νιώθει η ίδια για αυτό σήμερα; «Μπορεί και να με έχει βοηθήσει. Έχω κάνει πολλά λάθη, μπορεί να κάνω και άλλα τόσα. Το μέσα μου όμως είναι ωραίο, γιατί τα λάθη που κάνω τα βλέπω και τελικά θέλω και τα κάνω! Δεν με ορίζει κάποιος άλλος. Ζω όπως θέλω εγώ να ζω, δεν με περιορίζει ποτέ η γνώμη των άλλων».

Σήμερα, μόνο καλά λόγια έχει να πει και για τον Ανδρέα Φουστάνο, ο οποίος ήταν ο δεύτερος άνδρας της, αλλά και για τον πρώτο της σύζυγο. «Ξέρω ότι ο Ανδρέας με αγαπά. Τον αγαπώ και εγώ. Αυτό δίνει όλες τις απαντήσεις. Την εκτίμηση την κρατά ο έρωτας που έχω ζήσει με τους πρώην συζύγους μου. Ήμουν ερωτευμένη μαζί τους, με αγάπησαν, αυτό κρατώ. Είμαστε για πάντα μαζί, έχουμε δύο παιδιά και μόνο ωραία πράγματα έχω να πω για τον Δημήτρη και τον Ανδρέα».

Αντιμετωπίζει με χιούμορ τα σχόλια περί πλαστικών επεμβάσεων, αλλά δηλώνει ότι, σε περίπτωση που αποφασίσει να προχωρήσει σε τέτοιου είδους διαδικασία, θα συμβουλευόταν οπωσδήποτε τον πρώην σύζυγό της. Πάντως, αυτήν την περίοδο είναι μόνη και το απολαμβάνει.

Γιατί είπε «όχι» στο Greek Idol; «Θέλω μόνο να τραγουδώ και δεν με ενδιαφέρει να δείξω μια άλλη μου πλευρά. Δεν πιστεύω ότι είναι η δουλειά μου, δεν νιώθω ότι μπορώ να κινώ κάποια νήματα ή να συμβουλεύω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς νιώθει για τη συνεργασία της με τη Νανά Μούσχουρη; «Η Νανά Μούσχουρη έχει και ένα όραμα. Η τεράστια εμπειρία της και η αγάπη της για την Ελλάδα την οδήγησαν να κάνει έναν δίσκο, για να προβάλλει τη χώρα μας στο εξωτερικό. Μία της επιλογή ήμουν κι εγώ. Την ευχαριστώ πολύ για τα λόγια που μου είπε, αλλά και για την τιμή που μου κάνει να τραγουδήσω μαζί της».

Θα έκανε ποτέ μια τεράστια παύση, όπως έκανε για παράδειγμα η Μαρινέλλα; «Η Μαρινέλλα είναι έρωτας! Είναι ο λόγος που τραγουδώ, την έχω μελετήσει όσο κανείς, είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής για εμένα. Θέλει μεγάλη δύναμη, για να κάνεις μια τέτοια παύση. Προσωπικά δεν είμαι έτοιμη να το κάνω, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το τραγούδι, ίσως γιατί είμαι ακόμη σε δημιουργική φάση. Αλλά, αφού το έκανε η Μαρινέλλα που θαυμάζω, θα το κάνω κάποια στιγμή και εγώ!».

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης