Στην μεσημεριανή εκπομπή «Κους-Κους», όπου συμμετέχει και ο ίδιος, μίλησε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, αποκαλύπτοντας όλη την ιστορία από την οποία βγήκε με… δαγκωμένο αυτί από τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο.

«Ήταν γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα, όταν ο μετρ του μαγαζιού με πληροφόρησε ότι ο Χρήστος Ψωμόπουλος, που διασκέδαζε με την παρέα του στο ίδιο μαγαζί με εμένα, με ζήτησε στην είσοδο του μαγαζιού. Όταν πήγα να δω τι με ήθελε, μόνος μου, αφήνοντας την παρέα μου να συνεχίσει την διασκέδασή της, ο Χρήστος Ψωμόπουλος κινήθηκε προς το μέρος μου και έσκυψε στο αυτί μου, υποθέτοντας πως θέλει να μου πει κάτι για να μην μας ακούσουν. Απεναντίας, ένιωσα τα δόντια του στο αυτί μου και αμέσως να τρέχουν τα αίματα. Ο Χρήστος Ψωμόπουλος εξαφανίστηκε και οι άνθρωποι του νυχτερινού μαγαζιού μου πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες. Κατόπιν πήγα στο νοσοκομείο, όπου μου έκαναν 6 ράμματα στο αυτί και μετά πήγα στο Α.Τ. Καλλιθέας όπου υπέβαλα μήνυση στον Χρήστο Ψωμόπουλο.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδόν με δάκρυα στα μάτια και με φωνή… «σπασμένη» από την συγκίνηση, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε για τους συναδέλφους του δημοσιογράφους που στάθηκαν στο πλευρό του και του τηλεφώνησαν, αλλά και για όλους τους ανώνυμους και επώνυμους που τον συγκίνησαν με την ηθική συμπαράστασή τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης