Για τις φήμες που θέλουν τη Μαριέττα Χρουσαλά να περιμένει το πρώτο της παιδί, αλλά και για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν κατά καιρούς ότι και η ίδια είναι έγκυος, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η 29χρονη παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι για την εγκυμοσύνη της φίλης της. «Δεν το ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι, αν όντως είναι δύο μηνών, δεν θα το κουβεντιάζει. Γιατί μια γυναίκα, μέχρι να βεβαιωθεί και μέχρι να κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις, δεν το λέει. Θυμάμαι όμως που είχε δώσει μια συνέντευξη πρόσφατα και είχε πει ότι το 2012 θέλει να της φέρει ένα μωράκι. Οπότε, της το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τις φήμες που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κυκλοφορούν και θέλουν και εκείνη να γίνεται σύντομα μαμά, η Σταματίνα δήλωσε χαμογελώντας: «Στο τέλος θα μείνω έγκυος και δεν θα με ρωτάνε, αφού θα λένε ότι το έχω διαψεύσει τόσες φορές!».

«Σε αυτή τη φάση, δεν είμαι, όχι. Θέλω πολύ. Είναι κάτι που το θέλω. Δεν με αγχώνει όμως και δεν έχω βάλει χρονοδιάγραμμα, ούτε έχω μπει στη διαδικασία να πω ότι το θέλω οπωσδήποτε τώρα. Το καλό είναι ότι με τον άνδρα μου δεν έχουμε κλείσει έναν χρόνο παντρεμένοι ακόμα και δεν έχουμε φτάσει στη φάση που τελματώνει μια σχέση και λες ότι θέλεις ένα παιδί για να πάει παραπέρα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό που έχουμε οι δυο μας. Με το καλό ελπίζω να έρθει» πρόσθεσε.

Πηγή: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης